tiistai 8. toukokuuta 2012

Pikaisesti


Nyt aika pikanen päivitys viime viikon treeneistä ja kisoista, on aika kiireistä tää elämä just nyt :)

Torstaina molemmat kulki treeneissä aika kivasti. Flip tosin heitteli pienen tauon jälkeen taas takatassuja puomin alastulolla. Linukselle pitäs vahvistaa suoria, joiden päässä pitäs mennä kauempaan putken päähän niin, että se toinen pää on paljon enempi tyrkyllä. Kohta kun pääsee ulos treenaamaan, niin näitäkin on paljon helpompaa treenata kuin tuolla pienessä hallissa.

Viikonloppuna kisattiin Oulussa, neljä starttia molemmille. Linukselle kolme nollaa, mutta vauhti ei ollu ollenkaan sellasta, kuin Limpulla normaalisti. Lauantaina aattelin, että kun oli koko päivän joutunu autossa oottamaan, niin olis väsy sen takia. Sunnuntaina oli kuitenkin väsyneen olonen myös, mutta mie en tajunnu kuitenkaan, että olis jotenki kipeä tms, kun leikki ja riehu kuitenkin ja kisasin sitten kaikki startit. Tyhmä minä :( Kotimatkalla oksensi sitten pikkukiviä, liekö syy sitten siinä, toivottavasti. Nyt on ollut ainakin ihan pirteä, joten ihan kunnossa kait tuo on. Eilen myös hieroin Limpun, pikkasen oli jumia siellä täällä, mutta ihan ok kuitenkin.

Flipille 10, 5, hyl ja 0-voitto hyppäriltä. Toi vitosen rata oli niin pienestä kiinni, ettei olis saatu sitä vikaa nollaa, mutta putken takaaleikkauksessa jäi pyörimään ja kyselemään, kun vähän huolimattomasti lähetin. Hyppärin nolla oli tietty kiva juttu, mutta eipä se auttanu tässä nollien keruussa ollenkaan. No, lauantaina olis seuraava mahollisuus nousta sinne kakkosiin. Flip oli kisapaikalla aika jännä. Radan reunalla se oli tosi rauhassa eikä haukkunu tai mitään ja melkeen pyrki siitä tilanteesta muualle. Mutta kun otin takin siltä pois ja mentiin valmistautumaan, niin huh huh kun alko kierrokset nousta. Lähdössä pysymistä on pakko vahvistaa treeneissä nyt tosi paljon, ei nimittäin meinaa millään pysyä. Viikonlopun paras juttu oli ehkä se, että hypyt ei tuottanu ollenkaan ongelmia, eikä rimoja lennelly, jes!

1 kommentti:

  1. Saitte tunnustuksen! :)

    http://herttakoiruus.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista