sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Treenipulinaa ja haaste

Keskiviikkona keskityin Flipin treeneissä lähtötilanteeseen ja siinä pysymisen palkkaamiseen. Yrittää edelleen nousta, mutta ei kyllä käy yhtä kuumana treeneissä kuin kisoissa. Hypyt "tyhjään" on edelleen vaikeita, nyt tuli rima aika monesti alas. Perjantaina kävin tekemässä pari puomia ja palkkaamassa pelkästään hypyn takana istumisesta. En kyllä tiie onko tosta hirveesti hyötyä, koska ei liikahdakaan hämäyslähdöistä yms. huolimatta kun muita koiria ei ole kierroksia nostamassa. No kaikkea pitää yrittää.

Tänään käytiin tekemässä välistävetoja ja puomille lähetyksiä jyrkistä kulmista niin, että puomin alla oli vielä hämäysputki. Linusta pitää muistaa välistävedoissa jarruttaa ennen ekaa hyppyä, muuten ei taivu hypyjen väliin vaan hyppää seuraavan hypyn suoraan. Putki-puomi erottelu vinosta oli aikalailla unohtunut. Pari kertaa kun vein lelun puomin jälkeen palkaksi, niin johan alko puomikin löytyä. Linuksella oli kyllä tänään tosi hyvä asenne koko reenien ajan :) Flipillä välistävedot ok, puomille ei irtoa jos oon paria metriä kauempana. Tehtiin myös keppilähetyksiä, aika hyvin haki.

Ens viikolla onkin luvassa paljon kisaamista, varsinkin Flipillä. Tiistaina kävästään yhtien starttien verran iltakisoissa Oulussa ja Flip kisaa viikonloppuna 6 ja Linus 3 startin verran.

Nyt on muuten tosi ihania kelejä ollu ja tääläkin on metsät jo melkein kokonaan sulanu lumesta. Pitäs taas joku päivä ulkoiluttaa tota kameraakin ja räpsiä keväisiä kuvia koirista.

Mulle on tullu nyt useampia haasteita, kiitos niistä. Hertalta ja Kertulta tuli samantyylinen haaste kuin minkä tossa just hetki sitten tein, joten skippaan sen nyt tällä kertaa, sori.

Saanalta tuli haaste, joka ei ollutkaan ihan helppo.

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).


1. Koirat. Niiden tekemisiä on vaan niin kiva seurata ja erityisesti jos ne on erityisen onnellisia kun ovat esim. päässeet uimaan tai väsyneinä ja tyytyväisinä nukkuvat tuhisten.

2. Metsälenkkeily. Kun ketään muuta ei ole missään ja saa rauhassa kävellä pitkin metsiä.

3. Juokseminen. Tosin tää on kivaa vain silloin kun on muutenkin hyvä fiilis ja juoksu kulkee.

4. Onnistuneet treenit/kisat. Se tunne kun onnistuu tärkeässä paikassa täydellisesti. Sitä tosin tapahtuu hyvin harvoin, mutta ehkä juuri siksi sitä jaksaa odottaa ja sen saavutettuaan fiilis on sen mukainen.

5. Perhe. Mulla on niin ihana perhe, että sitä aatellessa tulee väkisinkin hyvälle mielelle <3

6. Ystävät ja kaverit.

7. Päikkärit. Varsinkin jos on herännyt aikasin, niin parin tunnin päikkärit on tosi jees!

8. Leipominen ja ruoanlaitto. Kaikenlaisten uusien ruokajuttujen kokeilemisesta ja niiden onnistumisesta tulee hyvä mieli.

9. Valokuvaus. Mie en oo siinä mitenkään erikoisen hyvä, mutta hauskaa se on.

10. Kevät. Ei oo enää ainakaan paljoa lunta, mutta ei vielä liian kuumakaan.

Mie haastan nyt vain Iran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti