tiistai 29. toukokuuta 2012

Kisaviikko

Viime viikko vierähti siis aikalailla kisaamisen merkeissä. Mukava oli kisata, mutta paljoa ei käteen jäänyt. Jos 11 startista 1 on nolla, niin ei voi kovin tyytyväinen olla. Paljon oli hyviä pätkiä, mutta silti jäi vähän surkea fiilis. Linus hyppäsi ja pujotteli huonosti, vaikka muuten kyllä tuntu meno ihan ok:lta. Flip taas keskitty ihan hyvin, mutta mie annoin sen varastaa välillä(!?). Itseeni tässä oon eniten pettynyt. Eniten ongelmaa oli mulla oman pääkopan kanssa ja se kyllä näkyi. Ei auta kuin unohtaa nää kisat ja keskittyä tulevaan. Nyt olis luvassa pikkusen treeniä, viikon agitauko, lomailua ulkomailla ja muutama startti ja viimeistelytreenit, sekä Linukselle hieronta ennen SM-kisoja.





Fanny säikäytti tänään oksentamalla aamulla kolmesti. Se sai eilen varastettua pari desiä nappuloita, mutta oli kyllä outoa että se noin voimakkaasti reagoi. Aamulla ei maistunu edes herkut, mutta päivällä sain jo lääkettä ja vähän ruokaa syötettyä. Nyt näyttäs olevan jo kunnossa, ja annoin varmuuden vuoksi vielä lisää tota vatsalääkettä. Säikähdyksellä taidettiin siis varmaan selvitä, mutta kyllä nää tällaset vaan säikäyttää varsinkin kun kyseessä on vanhempi koira, joka aika helposti pääsee kuivumaan jos ei saa nestettä ja ruokaa.

En oo vieläkään saanu sitä kameraa otettua mukaan lenkille.. mutta tässä muutama uus kisakuva, kuvaajana Tero Siivola.







Seuraava päivitys varmaanki vasta parin viikon päästä. Tää viikko menee yo-juhlien järjestelemisessä ja sitte lähen tosiaan reissuun neljäksi päiväksi. Mutta palataan asiaan kuitenkin ennen SM-kisoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti