keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kakkosluokkalainen :)

Pikapäivitykset jatkuu edelleen. Yritän jossainvaiheessa kirjotella taas enemmän, mutta nyt ei kerkee.

Torstain treenattiin ja viikonloppu vierähtikin kisoissa. Lauantaina oli Flipillä kolme starttia. Eka rata oli oikeesti helppo, mutta kehitin itelleni hirveet paineet kakkosiin nousemisesta, joten helpolta ei rata kuitenkaan tuntunut. Flip varasti aika törkeesti, mutta taisteltiin nolla ja voitto, minkä myötä jatketaan kisaamista kakkosissa :) Hieno Flip! Niistä kahesta kakkosen radasta ei jäänytkään pahemmin kertomista, muuta kuin että kontaktit oli ihan superit ja lähössä pysyi paremminkuin ekalla radalla. Jotenki pitäs vaan saada Flipiin virettä vähän laskettua kisoissa, nyt kun käy niin ylikierroksilla eikä pysty yhtään keskittymään.

Su oli Linuksen vuoro kisata. Etukäteen mietin ja vähän jännitinkin sitä, kuinka Linus kulkisi sen huonon edellisviikonlopun kisojen jälkeen. Ekalla radalla Linus liikku oikein kivasti, tuloksena nollavoitto. Huomasi kyllä että oli ekat ulkokisat, vähän meinasi ohjaus olla myöhässä ja koira sen mukaan sitten kaarratteli. Tokalla Limppu lähti ihan lapasesta, tuloksena hyl. Hyppärillä Linus taas oli vähän tahmea, nolla ja sij.3. En kyllä aina ymmärrä tuon koiran ajatusmaailmaa. Välillä se kulkee, välillä ei. Välillä kuuntelee hyvin, välillä lähtee lapasesta. Ja vireys voi vaihdella kisapäivänkin aikana edestakasin. Kumma juttu.

Kuva: Nora Ojala

Eilen alkoi ulkotreenikausi ja Linus treenaa tän kesän tiistaisin ja keskiviikkoisin on Flipin treenit ja mun treenien veto. Tosi kivaa päästä taas tauon jälkeen vetämään treenejä! Limpun treeneissä sai eilen juosta ihan tosissaan. Pohja tuntu alussa tosi raskaalta sekä itelle että koiralle. Käännöksissä Linus jäi oikeen sutimaan hiekkaa ja tuntu että uppoaa koko koira sinne. Ite treenit meni kyllä aika kivasti, Limppu oli hyvin kuulolla. Lopputreeneistä juokseminenkin oli jo helpompaa, joten eiköhän tohon pohjaankin taas totu tässä kesän aikana. Ja onpahan sitten ainakin kevyttä juosta kisoissa esim. nurmella ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti