sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Fanny 11v. ja treeniä


Fanny täytti 25.4 jo 11 vuotta. Ikäisekseen Fanny on aika hyvässä kunnossa, mitä nyt talvella on ollu vähän entistä väsyneempi. Välillä oon jättäny sen pitkiltä lenkeiltä pois ja se on selkeesti ollu hyvä ratkasu. Fanny on jääny tyytyväisenä kotiin nukkumaan kun oon lähteny poikien kanssa ulos ja pienemmillä lenkeillä se on jaksanu kirmailla oikeenkin iloisesti. Viime viikolla rokotusten yhteydessä kyselin taas tuosta päässä olevasta patista, kun se tuntuu koko ajan kasvavan. Ell sanoi että patti on jokin syylän tapanen eikä oo vaarallinen, joten eipä sille tarvitse tehä nyt mitään. Kaiken kaikkiaan Fanny on siis oikein pirteä ja hyvä kuntonen mummeli :)


Flipin kanssa maanantaina käytiin epiksissä. Multa aika huonoa ohjausta, mutta Flip oli hieno. Tässä videot, älkää kiinnittäkö huomiota noihin mun heiluviin käsiin :D

Torstaina vedin Flipin ryhmän treenit ja keskityttiin vauhtiin ja irtoamiseen. Kepit seinään päin täytyy laittaa treenilistalle, jättää helposti silloin vikan välin pujottelematta. Linus kulki tälläkertaa oikein kivasti. Projekti juoksu-A saa nyt hetkeksi vielä jäädä ja mennään tää kevät/kesä nyt vielä vanhalla systeemillä. Millään en saa kesän arvokisoihin mennessä sitä opetettua varmaksi, joten päädyin nyt tähän. Vähänhän se on hankalaa kun ei pääse A:lta ottamaan etumatkaa ollenkaan, mutta on siitä ennenkin selvitty..

Lauantaina tehtiin päällejuoksua ja saksalaista ja Flipille lisäks keppilähetyksiä. Laitoin muutaman verkon ja lähettelin aika jyrkistä kulmista. Verkkojen kanssa alkaa hakea melkeen mistä vaan, mutta ilman niitä on vielä aika hukassa, jos on yhtään vaikeampi kulma. Fanny ja viikonlopun hoidossa ollut Severikin tekivät jotain pientä.

Ens viikolla päästäänkin taas kisaamaan, jee!

2 kommenttia: