sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pikkumedi

Tän viikon suunnitelmat menikin vähän uusiksi treenien suhteen, kun torstaina ei päästy ryhmätreeneihin. Käytiin keskiviikkona sitten pyörähtämässä pikasesti hallilla. Linukselle rataa ja Flipille keinua, rengasta ja keppejä. Ja keinu oli muuten tosi hyvä! Ei näköjään tarvinnu kun kerran muistutella ja johan alko sujua :) Muuten ei alkuviikosta tehty mitään ihmeellistä. Tai no kävin mä tiistaina poikien kanssa jäällä hiihtämässä, mutta siitä ei oikein tullu mitään. Flip räksytti koko lenkin ajan ja jahtasi samalla suksia ja sauvoja. Voi olla että jäi viimiseksi hiihtolenkiksi jolla koirat, tai ainakin Flip on mukana. Ei ollu niin hirveän mielyttävä kokemus :D



Lauantaina kello soi neljän jälkeen ja viideltä oltiin jo Flipin kanssa kaksistaan matkalla Ouluun. Alunperin oli suunnitelma se, että jos Flip mitataan mediksi, ei kisata vielä, vaan mittautan vielä myöhemmin toisella tuomarilla. Mutta kun mitta ei kertaakaan näyttänyt alle 36cm (mikä oli kyllä yllätys!) niin luovutin, ja kisattiin sitten medeissä. Fliphän oli nähnyt medihyppyjä kahesti aikasemmin ennen kisoja, ei siis hirveän hyvä lähtökohta. Kisapaikalla oli vaan pari lämppähyppyä ja nekin niin ahtaasti ihmisten keskellä, että hyppyyttäminen oli käytännössä mahotonta.
Ekalla radalla ekan hypyn rima tippu ja sen jälkeen esteitä ohitettiinkin enemmän, kuin mitä hypättiin. Tuloksina kisoista 3xhyl, mutta kaikki virheet tuli hypyistä-pari rimaa ja loput kieltoja. Kontaktit, varsinkin keinu ja A oli tosi hyvät, samoin kepit. Pituus ja muuri ei tuottaneet ongelmia, joten ne ongelmat on nyt vain noissa normihypyissä.

Tässä olis nyt sitten muutama päivä aikaa tehä hyppytreenejä ennenkuin pe on Pellon kisat ja ma kisataan Helsingissä. Tiistaina olis tarkotus tehä hyppytekniikkaa medirimoilla ja torstaina ratapätkää, jotta tulee nyt ihan kunnolla totuttelua noihin medirimoihin. Kyllähän tää harmittaa, mutta eipä sille mitään voikaan. Lisäks harmittaa, etten opettanu Flipille aikasemmin medihyppyjä, vaikka tiesin, että se on ihan rajoilla. No, ei kait tässä mikään hirveä kiire oo, mutta kisoja on nyt kuitenkin useemmat tässä lähiaikoina tulossa, mutta katotaan kuinka nopeesti Flip nuo hypyt tajuaa.

Tänään pojat pääsi hierojalle. Molemmilla takapäässä ja lannerangassa jumia, mutta ei mitenkään kovin pahasti kuitenkaan. Flip oli muuten yllättävän rauhallinen. Viime kerralla jouduin pitämään siitä kaksin käsin kiinni kokoajan, nyt jopa melkein rentoutu ja silmät meinas mennä kiinni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti