sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Voihan pojat

Torstaina Flip yllätti treeneissä ihan tosissaan. Mentiin 40cm rimoilla, muttei kertaakaan tullu ali! Ei edes alkusuoralla, jossa menin kolmen hypyn taakse ottamaan vastaan. Viime viikolla kun ei kestänyt edes kahen hypyn takaa vastaanottamista, niin edistymistä on tapahtunu hurjasti tosi nopeessa ajassa. Muutamia rimoja tuli alas, mutta se nyt vielä sallittakoon.. Tässä vaiheessa on tärkeintä, että edes hyppää ;)
Linus oli vähän vaisu treeneissä. Ei hakenu hyppyjä, muttei kyllä liikkunutkaan kunnolla. Jätettiin treenit sitten kesken. Toinen kyynär (ainakin oletan, että se on just kyynär) naksuu välillä ja etenkin rappusia ylös kiivetessä, joten vois olla ihan hyvä kuvauttaa ne varmuuden vuoksi ja jo ihan oman mielenrauhan takia. Jännä juttu tässä on se, että liikkuu välillä hyvin ja sitten välillä taas huonommin. No, parasta kuitenkin kuvata, niin ei tarvi sen suhteen mitään enää arvuutella.

Lauantaina suunnattiin Flipin kanssa sitten erkkariin. Mähän en siis todellakaan oo näyttelyihmisiä ja kun herätyskello soi 4.45, niin teki kyllä tosi tiukkaa että pääsin sängystä ylös. Agikisa-aamuina on harvoin yhtä vaikeeta ;)
No mutta oltiin hyvissä ajoin näyttelypaikalla ja puunasin siinä sitten vielä vähäsen Flippiä. Pesin sen perjantaina ja jotenki sen karva näytti vähän lässähtäneeltä. Korvat oli siistit, kiitos Ullan! :) Siinä odotellessa kehän alkua Flip oli aika tylsistyneen olonen. Tuli rapsuteltavaksi, esitteli oravatemppuaan, makaili lattialla huokaillen ja katteli ympärilleen sen näköisenä, kuin olisi etsinyt agiesteitä jostain. Kehässä se olikin sitten vielä tylsistyneempi. Ei oikein malttanut seistä, kehää ympäri juostessa murisi takana tulevalle koiralle ja pöydällä nojaili muhun kun olisi pitänyt seistä nätisti. Tuloksena H. Tuo huono liikkuminen tais verottaa jonkinverran ja lisäksi ei tuomarisetä oikein arvostanut Flipsukan päätä. No jos jotain hyvää, niin nyt on agin tulevaisuutta ajatellen ainakin se tarvittava näyttelytulos kasassa.
Tässä Flipin arvotelu käännettynä, tuomarina Dave Weller.
"Pää on hieman lyhyt ja paksu minulle. Vaikka silmät ovat tummat mutta pyöreät ja eivät ole oikein asettuneet. Hyvä tyyppi. Korvat laajasti asettuneet. Eturakenne ok. Hyvä selän pituus. Takapää asettunut ok. Huono liike."

Tänään aamulla pojille tuli kunnon kina ja Linuksella nyt kauluri kaulassa, kun tassuun tuli haava :( Voi noita poikia, kun Flip pyrkii laumanjohtoon, eikä anna periksi kun Linus puolustaa johtajan paikkaa. Ulkona ne on lähestulkoon bestiksiä, mutta sisällä tulee kahinoita välillä. En tiie sitten onko Flip jotenki semmosessa murkkuiässä tai jotain. Ei se Linuksen haava onneks kovin syvä oo, mutta pitää kattoa vielä huomenna että tartteeko käydä lääkärillä näyttämässä.

Ps. Ira, lupaan tehä sen haasteen tässä piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti