sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Ohi on!


Torstaina Flipin ryhmässä muutamaa n. 10 esteen pätkää, jossa ei oikeestaan mitään varsinaista teemaa, vähän kaikenlaista. Keinun treenaus on jääny selkeesti liian vähälle, Flip oli siinä tosi epävarma. Myös irtoamista pitäis muistaa vahvistaa.Flip teki vielä Limpun ryhmän treeneissäki pienen hyppypyörityspätkän, mutta medirimoilla! Alussa oli selkeesti tosi ihmeissään ja tiputtikin pari rimaa. Otettiin uudestaan ja nyt selkeesti jo tajus ponnistaa kunnolla ja hyppäs oikeesti yllättävänkin hyvin. Kaarrokset vähän valu, mutta se nyt oli ihan oletettavaakin. Hyvin se siis näyttää medihypyilläkin pärjäävän, mutten sitä silti toivois kyllä..
Linus kulki tosi kivasti. Treenit jäi tosin aika lyhyiksi, kun oli pakko lähteä lukemaan kirjotuksiin.

Tänään sitten tehotreenattiin Flipin kanssa sitä keinua. Tein ekana vuoronperään paukutustreeniä ja pöytiä apuna käyttäen päästä päähän juoksutustreeniä. Meni hyvin, joten poistin toisen pydän ja tein putken kautta, tässäkään ei ongelmia ja lopuks tehtiin pientä pätkää, joka loppu kokonaiselle keinulle. Kertaakaan ei hypänny keinulta pois ja joka kerta tuli reippaasti päähän asti, joten onnistuneet keinutreenit siis :) Linukselle puomia vedättämällä, kepeille sivuttaisirtoamista ja putki-A erottelua pelkällä käskyllä. Muuten hyvä, mutta puomilla ei edelleenkään kestä sitä, että lelu lentää ohi.

Niin ja siis nyt on kirjotukset vihdoinkin ohi! Viikonloppu onkin otettu tosi rennosti, lenkkeilty ollaan paljon muttei pahemmin muuta tehty noiden tän päiväisten treenien lisäksi. Ens viikolla parit treenit ja la mittaillaan taas Flippiä. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti