tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäisreissu

Viime viikolla käytiin siis ti ja to tekemässä hyppytreeniä medirimoilla, tosin ei kovin hyvällä menestyksellä. Radan keskellä olevat 40cm hypyt Flip kyllä hyppäsi, mutta jos jätin sen hypyn taakse ja menin vastaanottamaan, niin tuli lähes joka kerta joko ali tai kiersi koko hypyn. Eipä ollu kovin luottavainen fiilis lähteä kisaamaan..

Perjantaina sitten aamusta poikien kanssa Pelloon. Ekalla radalla oli rimat 35cm, joten nolla olis ollu ihan otettavissa, mutta sain Flipin vedettyä keppien ohi ja yhen hypyn juoksi ohi ja hyppäs toisin päin, tuloksena siis hyl. Tokalla radalla rimat oli 40cm ja Flip tuli heti ekan riman ali, vaikka jätin sen tosi lähelle hyppyä, jotta hyppäis suoraan yli. Koko loppurata menikin sitte ihan rallatteluksi, hyl tästäkin.

Kakkosien ajan olin töissä ja Linus oli makaillut häkissä koko aamun ja alkuiltapäivän. Aattelin että mitähän tästä tulee, että onko se ihan väsy ja itelläkin oli aika löysä olo. Mutta sain ihan hirmusen hyvän taistelufiiliksen päälle, tavotteena oli tehä hyvät kontaktit ja saada se viiminen nolla kesää varten.
Tykkäsin radoista tosi paljon. Sai juosta, mutta oli siellä muutama kivan haastavakin kohta. Linus tuntu ehkä pikkasen normaalia hitaammalta, mutta liikku kuitenkin ok:sti ja videolla meno näyttää ihan hyvältä. Parissa kohassa suunnitelmat meni vähän uusiksi, kun en vaan kerinny ja A:t otin ihan varmistamalla. Ekalla radalla Linus myös meinasi varastaa ja olin jotenki niin hämmentyny etten tajunnu ees palauttaa sitä takasin istumaan. Pitääpä kiinnittää tähän jatkossa huomiota, jos vielä hiipii. Tehtiin tuplanolla ja vielä voitettiin molemmat radat. Jäipä hyvä mieli :)

Koska hullulle agilityihmiselle ei riitä nää lähikisat, eikä pikkasen kauempanakaan olevat, niin lauantaina lähettiin Flipin kanssa ajelemaan Helsinkiin. Oltiin matkan varrella tutulla yötä ja su ajeltiin etelään ja nähtiin siellä paria tuttua. Ekaa kertaa näin myös Linuksen pennun Rickyn, oli kyllä niin paljon samaa näköä kuin Linuksessa! Flipkin luuli eka, että se on Linus, hih :) Ma-aamuna sitten Purinalle kisaamaan. Ja voi että kun ilahduin kun tajusin, että rimat oli 35cm!
Ekalta radalta hypyn ohituksesta 5 nopeimmalla ajalla, tosin Flip tais vielä olla aamu-uninen tai jotain, ei oikein ollu skarppina ja liikku normaalia hitaammin.
Tokalta ja vikalta radalta sitten nollat, jes! Näissä oli jo lähes oma itsensä, ei meinannu oikein lähdössäkään pysyä. Eipä ollu ollenkaan turha reissu :) Kiva oli nähä myös Heidi-kasvattajaa ja sukulaiskoiria.
Kisoista ajeltiin vielä Seinäjoelle jossa oltiin yötä ja sieltä tänään kotia. Neljä päivää oltiin reissussa ja ajeltua tuli semmoset 2000km. Että semmonen ihan pikku reissu, mutta hauskaa oli!

Nyt olis tarkotus hetki pitää kisataukoa Flipin kanssa ja opettaa sille kunnolla noi medirimat. Kova halu olis kisata, mutta ei oikein auta luottaa siihenkään, että rimat ois vaan 35cm. Lauantaina tosin reissataan taas, kun Flip pääsee erkkariin kehään pyörimään. Mun pitäs vaan sitä ennen trimmailla noi korvat, saa nähä mitä siitä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti