maanantai 5. maaliskuuta 2012

Torstain päähajoaa-treenit

Viime viikon treenit jäi yhteen iltaan, tosin sillon treenattiinki sitten oikeen kunnolla, reissussa taidettiin yhteensä olla n.6h. Ja oli muutenkin monella tavalla normaalista poikkeavat treenit. Henkisesti oli oikeasti aika rankkaa, kun tehtiin sellasia juttuja mitä oikeesti inhoan, sai tsempata itteänsä kunnolla, että pysty vetämään asenteella. Mutta toisaalta se on just se, mitä meiän tai paremminkin mun pitää treenata, joten tehokas treeni-ilta oli. Treenin aiheena siis pyöritys. Molempien poikien ryhmässä tehtiin suunnilleen samaa pätkää.
Flipillä toimi jaakotukset kokoajan vaan paremmin ja paremmin tossa pyörityksessä, enkä "tavallista" pyöritystä sitten sen kanssa kokeillutkaan. Mutta Linus.. jaakotukset ei toiminu, joten siirryttiin ihan tavalliseen pyörimiseen. Ja voi miten se voikaan olla niin vaikeeta! Siis oikeesti ihan tavallinen pyöritys. Jos joskus muistin olla suorassa, enkä ollu kumartuneena jossain leuka polvissa, niin sitten tuli se takakäsi sieltä takataskusta pois kuin huomaamatta. Ja jos se käsi ei huitonut, niin sitten joko lähetin koiraa liikaa tai vein liian lähelle estettä. Niin että ei ollu helppoa ei. Linus edisty kyllä huimasti tossa pyörimisessä, mutta paljon on vielä treenattavaa sen suhteen. Mun täytyy nyt vaan muistaa tehä sitä mahollisimman hitaasti ja ilman vauhtia. Ja nyt Linus liikku muuten tosi hyvin, jes!
Flip teki vielä Limpun ryhmän lopuksi radan pari kertaa ja vetäs illan nopeimman ajan :)Treenien lopuksi pyysin paikalla ollutta Rauno-tuomaria mittaamaan Flipin. Ja voihan ahistuksen ahistus! Pienin lukema, jonka mitta antoi, oli 35.5. Ja voin kertoa, ettei hirveesti naurattanu. Siis kyllähän mä tiesin, että ihan rajoilla ollaan, mutta kyllä se silti jotenki tuli yllätyksenä. Ehkä mä otan tän vähän liian vakavasti, mutta oikeesti mä vaan niin toivoisin, että se olis mini. No, jätän pienen varauksen sille, että mitta ei ollu ihan oikeessa, koska en tajunnu sitä mittanauhalla erikseen mitata ja on aikasemmin vähän heittäny. Mutta mutta.. Ja kisasuunnitelmat meni muuten myös uusiksi, eli ei ihan vielä parin viikon päästä startatakaan.

Mulla on muuten joku juoksuinnostus kausi taas menossa. Mä aina välillä innostun juoksemisesta hirmusesti, mutta sitten tulee taas kausi, jollon saatan olla parikin kuukautta juoksematta. Nyt oon käyny joka toinen päivä vähintään juoksemassa ja kerran otin pojatkin matkaan. Flipillä vaan on niin lyhyt askel, että on melkeen mahotonta saada sitä pysymään ravissa. Limpun askel taas on niin pitkä, että voin ite pinkoa aika haipakkaa ja silti pysyy ravilla. Niin ja Flip on edelleen sitä mieltä, että juokseminen ja lahkeessa roikkuminen kuuluvat yhteen. Hassu pieni :D

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat sen Flipsukan mitattua miniksi, ei oo kiva jos joutuu kisaan medien alarajoilla :( Mutta mageeta menoo noilla teiän videoilla, niitä on ilo katsoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitti, sen kanssa on kyllä tosi hauska mennä :) Ja joo, yritän nyt kyllä kaikkeni, että siitä mini saatais. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin viikon päästä olis eka virallinen mittaus..

    VastaaPoista