sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

They can because they think they can

Torstaina Flipin treeneissä pyöritysrataa, mutta aika kivaa sellasta. Flip kävi ihan mielettömän kuumana ja jo kotona se oli huippuenerginen. Hyppi sohvalla (meillä koirat ei saa mennä sohvalle) ja repi sisäkukasta lehtiä. Aattelin siinä, että mitähän reeneistä oikein tulee.. mutta ihan hyvä tuli. Kerran tosin nappas kädestä kiinni niin, että hampaat meni ihan hermoon asti, auts. Tässä video:


Tänään aamulla aikasin Linuksen ja Flipin kanssa kohti Oulua. Kaikki kolme rataa oli profiililtaan aika erikoisia, tosin ihan kivoja kyllä. Tavotteena oli hyvä vauhti ja fiilis. Leikkasin lauantaina Linukselle kesäturkinkin siinä toivossa, että vauhti lisääntyis ja ehkä se toimikin ;) Ekalla radalla tuntu, että jaloissa oli jotkut hirveet painot, eikä päässy eteenpäin ollenkaan. Vähän oltiin unessa vielä molemmat ja A:lta sitten kontaktivirhe..
Toinen agirata oli tosi hauska. Sai juosta, mutta piti ottaa haltuunkin. Kolmantena oli kepit, joista lähettiin tiukalla käännöksellä, eikä Linus kestäny mun sivuttaisirtoamista, mikä oli kyllä vähän omituinen virhe Linukselta. Pysäytin puomilla, pysähty tosin ihan just ja just, tais olla toinen takatassu vaan puomilla. Vauhti oli tosi hyvä, siitä hyvä fiilis :)
Hyppärinollilla me ei tehä mitään, mutta sain silti hirveen tsemppifiiliksen päälle ja Linuskin tais aistia sen. Kepit oli vähän hitaat ja putkijarrutuksen tein liian aikasin, mutta muuten tosin hyvä, nolla ja voitto :)

Sitten oli se koko päivän jännitystä aiheuttanut Flipin mittaus. Eka mittaus näytti 35cm, mutta Flip seisoi vissiinki huonosti, koska kaikki loput kolme mittausta anto tuloksen 36cm. Ei vielä mitattu virallisesti, mutta kyllä alkaa näyttää vähän pahalta nyt tän suhteen. No, vielä en oo täysin luovuttanu, mutta pitänee alkaa medihyppyjä Flipsukalle esittelemään tässä lähiaikoina. Haluaisin kuitenkin aika pikasesti päästä kisaamaan, mahdollisesti jo kahen viikon päästä.

Unohin muuten viimeks mainita, että ilmotin Flipin erkkariin. Se on ainoo näyttely lähiaikoina täälläpäin, joten mennään nyt sinne siitäkin huolimatta, että samana päivänä olis ollu Linukselle kolmen startin kisat. Aika omituista kyllä, että meen kisojen sijasta näyttelyyn, mutta mikäs siinä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti