sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Treenikunnossa taas

Pienen tauon jälkeen päästiin tällä viikolla taas treenaamaan. Molemmille pojille parit treenit ja Flipille lisäksi epikset.

Tiistaina tehtiin kolmella vierekkäisellä hypyllä välistävetoja ja myös muutama päällejuoksu, keppikulmia ja keinua. Linuksen oli hirmu vaikea tajuta, että jos ensin ollaan hinkattu välistövetoja, niin yhtäkkiä pitäski kiertää takaa ja tehä muutama päällejuoksu. Muuten ok. Flipillä päällejuoksut hyviä, välistävedot tehotreeniin. Meni kyllä joka kerta oikein, mutta joka välissä kysyy ja kysyy. Keinu alko näyttää jo aika hyvältä, kun vedin kädellä ihan päähän asti, mutta tuli lopussa jo pari kertaa ylikin. Kepit hyvät.

Torstaina Flipin ryhmätreeneissä neljää erilaista pikkupätkää. Oli mm. puomin leijeröintiä ja jyrkkää kulmaa puomille. Jälkimmäinen oli vaikea, varsinkin kun alla oli vielä putki houkuttimena. Lähettämällä haki puomille eikä kattonutkaan putkea, mutta tuli niin jyrkästä kulmasta, että lensi puomilta alas. Jos yritin pyöristää lähestymislinjaa, haki putken. Vaikeeta.
Linuksen ryhmässä kolmea erilaista rataa. Taidettiin tehä kaikki nollalla joka kerta, mutta liikkuminen oli vähän tahmeeta. Eka rata tosi tahmea ja loput paremmin, muttei ihan normaalisti kuitenkaan. Hmm, mikähän siinä. Ei oikein vaikuta olevan jumissakaan, mutta pitäs kyllä silti varailla hieronta-ajat tässä kohtapuolin molemmille pojille.

Perjantaina epiksissä Flipin kanssa. Mentiin ykkösten ja 2-3-luokkalaisten rata. Molemmat meille aika vaikeita ja varsinki kepit seinään päin oli tosi hankalat. Tein kisojen jälkeen kepit vielä muutaman kerran ilman ongelmia. Kontakteista oli puomi ja A, molemmat tosi hyvät, eikä tainnu pahemmin niitä takatassujakaan nyt heitellä ilmaan. Hyvä hyvä!

Viikonloppuna ollaan ulkoiltu extra paljon, ja muuten vaan otettu ihan rennosti. Ens viikolla luvassa mm. kokoustelua ja treeniä. Ja Flip täytyis ilmottaa ekoihin kisoihin, iik!

Ja tässä vielä tältä illalla lyhyt kotikontaktitreenivideo. Oikea kontaktinpalanen taitaa olla jossain lumen alla pihalla tai ainakaan en löytäny sitä mistään, joten tyyny sai toimittaa puomin virkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti