sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pakkasta piisaa

Koko viikko ollaan menty 25-33 asteen pakkasessa. Sinänsä ihan kiva, että on kunnon talvi, mutta vähän liian kova toi pakkanen kyllä on. Koirista Fanny on se, joka jäätyy samantien pienelläkin lenkillä. Pojat alkaa nostella aika herkästi tassuja, mutta lenkkeilevät silti ihan mielellään pidempäänkin. Oonki nyt yrittäny pitää aamu- ja iltalenkit lyhyempinä, että Fannykin pärjää mukana ja päivisin ollaan sitte käyty poikien kanssa metsässä, että pääsevät kunnolla riehumaan. Taitaa toi pakkanen väsyttää noita koiriakin, kun ihmeen rauhallisina ovat pysyneet sisällä, vaikka lenkit on jääny normaaleja lyhyemmiksi.



Tällä viikolla treenattiin vain kerran, torstain ryhmätreeneissä. Flipin treeneissä keskityttiin kontakteihin ja keppilähetyksiin, just hyvä treeni siis meille. Keppikulmia hakee tosi hyvin, jes! Mutta A ja puomi laittoivat miettimään. Tulee ihan täysiä alas ja tietää tarkalleen pysähtyä kontaktille, etutassut maahan. MUTTA. Kun se juoksee sinne niin lujaa, niin esim. torstaina heitti joka ikinen kerta takatassut ilmaan ja sitte takasin kontaktille. Siis en tiie tajusko tosta selityksestä nyt mitään, mutta mietityttää, että loppujen lopuks toi ei voi olla kovin hyväksi esim. selälle. Virhettä siinä ei siis tuu, mutta kroppa joutuu aika koville varsinkin kun tosiaan se tapahtuu lähes joka kerta. Tai no jos oon yksin treenaamassa ja kierrokset on matalampana, niin saattaa jäädä suoraan kontaktiasentoon, mutta useimmiten ei. Oisko kellään mitään vinkkejä tai omia kokemuksia asiasta?



Limpun kanssa asenne oli nyt tosi hyvä. Tehtiin rataa, jossa teemana leijeröinti ja sai siellä ihan kivasti juostakin. Kellotettiin ja kokeiltiin erilaisia vaihtoehtoja. Puomilla on vähän epävarmana, että mitä siellä pitikään tehä. Täytyy vahvistaa sitä ihan yksittäisenä tosi paljon. Jaakotukset toimi hyvin, kääntyy niillä tosi tiukasti.

Tässä vielä videota viime viikon sunnuntain treeneistä:


Viikon päästä kisataan ekat kisat tälle vuodella Linuksen kanssa. Edellisistä virallisista onkin aikaa jo melkeen 4 kuukautta.. Kivaa päästä taas takaisin kisakentille!

2 kommenttia:

  1. Liityttiin lukemaan teidän blogia! Ihania villiksiä! :) +tietysti Flip!


    Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista