maanantai 13. helmikuuta 2012

Lukumotivaatio, voisitko tulla käymään täällä?

Tiistaina käytiin tekemässä rataa, jossa vähän tekniikkaa ja irtoamista.
Kellotin videolta aikoja ja kappas, Flip oli 2-2.5s Linusta nopeempi pelkästään noilla 11 ekalla esteellä. Oho! Siis kyllähän Flipin kanssa tuntuu meno paljon nopeemmalta, mutta oon aatellu että hektisyys johtuu lähinnä siitä, kun joudun ite saattamaan sitä vähän joka paikkaan. Mutta kyllä se nähöjään suht kovaa oikeesti pinkoo eteenpäinkin. Toi mun liikkuminen on kyllä oikeesti aika kauheen näköstä, näyttää kun en juoksis ollenkaan. Ja kädetkin huitoo ties missä. Mutta laitanpa nyt videon kuitenki:Torstaina Flipin treeneissä pätkää, jossa kellotettiin eri ohjauskuvioita. Tosi jännä juttu oli se, että siivekkeen ympäripyöritys oli hitaampi, kuin backlap. Tosin niin se tais olla kaikilla muillakin, mitä kyllä siinä sitten yhessä ihmeteltiin. Backlap taas oli ihan pikkasen hitaampi kuin pakkovalssi-jaakotus, jota pitää kyllä treenata vielä paremmaksi. Putket veti yllättävän paljon, tosin jossainvaiheessa Flip kävi jo niin kuumana, että juoksi vaan eessä olevaan putkeen, eikä vilkassukaan mua. Päivän parhaat jutut oli päällejuoksu ja kepit. Päällejuoksu joka kerta super. Kepeille piti lähettää tosi ahtaasta välistä ja Flip oli monesti menossa väärältä puolelta sisään, mutta just viimehetkellä korjas oikeelle puolelle. Olipa hyvän mielen treenit!

Limpun treeneissä keskityttiin kontakteihin. Puomia sai taas muistutella, A ja keinu hyviä.

Eilen aamulla aikasin lähettiin ajelemaan Ouluun. Kisojen varsinainen tavote oli saada hyvä asenne kaikille radoille ja tehä onnistuneet A:n juoksukontaktit. No, jälkimmäinen onnistui, eka ei niinkään.
Eka rata tosi tahmea. Ei liikkunut ja lisäks huitasin korkealla kädellä Linuksen puomille, joka oli jossain ties missä kaukana. Hyl tuloksena siis.
Toiselle radalle mennessä olin melkeen kiukkunen, kun eka rata oli niin surkea. Ja nyt oltiinki oikeesti taas samalla radalla ja tehtiin yhessä töitä. 0 ja sij.2.
Vikalle radalle vaihtu tuomari, enkä tykänny rataprofiilista yhtään. Eikä vissiin Linuskaan tai mistä lie johtu kun ei oikein taaskaan liikkunut. Tehtiin semmonen pikku sievä nolla yliajalla.
Oon toki tyytyväinen, että kontaktit, etenkin A toimi ja se keskimmäinen rata oli oikeesti hyvä. Mutta muuten alkaa vähän tympiä jo tuo liikkumisongelma. Hmm, pitää miettiä. Taas.

Perjantaina alko kirjotukset ja tänään oli enkun kuuntelu. Tästäpä alkaa sitten se "niin odotettu" lukuloma.. Tällä hetkellä tuntuu, että oon tehny ihan hullun suunnitelman, ja pää varmasti räjähtää heti huomenna. Seuraavalle neljälle viikolle on tehty nimittäin suunnitelma, joka ei pidä sisällään pahemmin mitään muuta kuin lukemista, lenkkeilyä ja treeniä. Tai no, viikonloput aion ottaa rennommin. Lenkit ja treenit vie onneks ajatukset pois lukemisesta, mutta voi olla, että jossainvaiheessa on vielä pakko keventää tota lukemistahtia, sitä kun suunnitelmissa ois nyt sellaiset n. 10h/arkipäivä.. Kuulostaa ihan hirveeltä ja tiien jo nyt että tuun olemaan niiiin poikki sitten, kun kirjotukset on ohi. Tän päivän oon vielä itelleni luvannu ottaa rennosti, mutta huomisesta alkaen herätyskello soi klo 6 lenkille ja sitten lukemaan. Saas nähä kuinka käy.

4 kommenttia:

 1. NIIIN ihanaa, että en oo ainut jota kirjotukset rassaa! Mutta, mitä kaikkea sä oikein kirjotat? Tuo lukutahti kuullostaa munkin korvaan jo aika kamalalle. :D
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Mä kirjotan enkun, äikän, matikan ja terveystiedon. Mitäs sä? Mulla kyllä tosiaan kanssa stressaa ja alkaa stressaa sitä enemmän, mitä enmmän mietin tota aikataulua :D Jos kokeilis tän viikon tuolla ja kattoo sitten jos helpottais vähän..
  Tsemppiä ja jaksamista sulle myös!

  VastaaPoista
 3. Mulla on vaan äikkä, matikka ja yhteiskuntaoppi. Ja lukutahti ainakin kolme kertaa hitaampi kun sulla... :D Hupsiiii, pitäisköhän mun VÄHÄN skarpata.

  VastaaPoista
 4. :D Noo, kyllä sä kerkeet :) Äikästäki onneks jo puolet ohi.

  VastaaPoista