sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Lähes treenitön viikko


Ystävänpäivätervehdys tänne blogiinkin, näin "pikkasen" myöhässä :)

Tiistai ja keskiviikko meni melkein just niikuin olin suunnitellukin. Luin ja lenkkeilin.
Torstaina ihmettelin, kun mulle aamupäivällä tuli tosi huono olo ja seuraavaks jalat alko tuntua ihan veteliltä. Aattelin eka että johtuu siitä, kun unohin kunnolla venytellä keskiviikon juoksulenkin jälkeen. Olin jo treeneihin melkeen lähössä, mutta mittasin lämmön varmuuden vuoksi. Ja kuumettahan mulla oli :( No, olo tuntu kyllä niin heikolta muutenkin, että vaikkei kuumetta oliskaan ollu, ei olis ollu kovin järkevää lähteä treenaamaan. Kuume käväs korkeella, mutta laski melkeen yhtä nopeesti kuin tulikin. Mutta aika heikko olo on vieläkin. Vanhemmille iso kiitos, kun ovat hoitaneet koirien pitkät lenkit!
Tänään aloin kyllästyä tähän treenaamattomuuteen ja tein pikkutreenit pihalla kaikkien kanssa. Fannylle lähinnä temppuja ja pojat teki seuraamista, tolpan kiertoa ja vähän temppuja.

Viikonloppuna tuli näperreltyä koirille myös tällasia:



Pojille tulikin tässä ihan huomaamatta pieni treenitauko, mutta eipä kait se pahastakaan ole. Tekis mieli mennä jo huomenna tai ti hallille, mutta pitää kattoa vähän voinnin mukaan. Torstaina olis ainakin treenit ja pe mahollisesti Flipin kanssa epiksiin. Niin ja se lukeminen, sitäpä pääasiassa koko ensi viikko..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti