sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Asennetta kehiinTreenimotivaatio Flipin kanssa on tällähetkellä ihan huipussaan! Musta välillä tuntuu, että tää treenitahti on ehkä vähän liianki kova, mutta nyt vaan on jotenki hirmu kiva fiilis treenata. Ja kiva nähdä, kuinka edistymistä tapahtuu :)

Tiistaina käytiin tekemässä kontakteja ja keppejä. Kontakteille lähetyksiä jyrkistä kulmista ja lisäks puomi-putkierottelua. Erottelu oli aluks vaikee, mutta aika nopeesti Flip hoksas idean. Pitää useemmin muistutella tuota erottelua, niin eiköhän se siitä ala sujua :)
Keppitreenit meni ihan superisti! Lähettelin aika kaukaa eri kulmista ja kokeilin myös kolmesti takanaleikkausta. Ja meni joka kerta oikein! Ihan mieletön edistyminen on kyllä tapahtunu kepeissä tässä 2 viimisen kuukauden aikana. Hieno Flipsukka! :)Limpun turvotus kuonossa laski sitten muutamassa päivässä, mutta mulla ei kyllä edelleenkään oo mitään käsitystä, mistä se mahto johtua. Selkää oon nyt hieronu ja venyttäny ja lisäks Limpulla on ollu kaikilla, myös lyhyillä lenkeillä Back On Tracki päällä. Luulen, että jumitus johtu näistä pakkasista ja jotenki en ollu tajunnu pitää pienemmillä pakkasilla takkia Linuksella päällä. Mietin, että oisinko jättäny sen vielä torstaina lepäämään, mutta kun olin jokatapauksessa menossa Flipin treeneihin, niin otin Linuksenki sitte matkaan.Flipin treeneissä kerettiin tehä tosi paljon, sillä meitä ei ollu kuin kaks treenaajaa. Tehtiin eka pari lyhyttä pätkää, jossa vahvistettiin puomia ja aata ja sitte loppuaika tehtiin rataa. Tai no aikalailla pätkissä mentiin, kun jouduttiin vähän joka kohtaa hinkkaamaan. Muurin takaakierto oli tosi vaikee. Läheltä lähti kyllä taakse, mutta räsäytti palikat alas. Toistoilla saatiin tää menemään, mutta kovin kaukaa ei lähteny edelleenkään taakse. Viskileikkaus-takaakierto kohta oli vaikee myös. Mutta lopulta tääkin toimi. Meillä on kyllä ihan hirmusesti treenattavaa ja tuntuu, että joka treenikerralla tulee ainaki pari treenattavaa juttua lisää.Sitten Linus. Aattelin kokeilla ja pyysin muita sanomaan heti, jos näyttää hyppäävän huonosti. Eikä ollu hypäämisessä mitään ongelmaa, mutta tehtiin kuitenki varmuudenvuoks minihypyillä. Tehtiin kolmea eri rataa sillain, ettei oikeestaan jääty mitään hinkkaamaan, mentiin vaan. Mulle on yllättävän vaikeeta saada tällähetkellä hyvä asenne Linuksen kanssa tekemiseen. Ja varsinkin sen jälkeen, kun on eka menny Flipin kanssa. Nuo vaan on niin erilaiset. Mutta joo, tokalla pätkällä oli jo asennekin kohdallaan ja sen huomas koirastakin. Linus oikeen tärisi lähdössä ja oli ihan täpinöissään. Muuten meni aika kivasti, mutta juoksu A ei vielä kestä vedätystä. On tosi hyvä, jos jättäydyn eka vähän taakse ja juoksen sitten ohi, mutta jos juoksen suoraan vaan eteen, niin loikkaa aika korkeelta. Pitänee vahvistaa tätä lelun kanssa.Severi oli meillä muutaman päivän hoidossa ja pojilla oli oikeen kivaa. Juoksuttivat toisiaan ja painelivat lumihangessa yhdessä, hauskaa :) Tänään käytiin vielä hallilla ja mulla olis videokin, mutta en saa sitä nyt ladattua. Täytyy yrittää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti