sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Seuraava potilas

Nyt kun Linuksen vatsatauti on selätetty, niin Fanny sai ilmeisesti saman taudin. Antibiotteja se ei saanut, mutta sitäkin nesteytettiin ja parin viikon ajan saa nyt vatsalääkettä. Nyt Fanny alkaa olla jo aika reipas, mutta pari yötä meni ulkona ravatessa, kun raukalla oli vatsa ihan sekasin :(

Flipin kanssa treenattiin hallilla kahesti ja pari kertaa tehtiin keppejä pihalla.
Maanantaina oltiin Sanna Lehtosen koulutuksessa. Tehtiin tosi perusjuttuja, lähinnä valsseja ja takanaleikkauksia. Flip kulki ihan kivasti, mitä nyt kävi vähän kierroksilla taas välillä..

Torstain treeneissä tehtiin kisamittasta rataa. Ja jälleen eka kierros meni ihan ok, mutta toisella Flip kävi taas ihan kuumana. Kontaktit ja kepit meni hyvin, tosin keinu vaatii vielä paljon toistoja. Paljon oli hyviä kohtia, vaikka välillä meni ihan rallatteluksi. Nuori koira kun on kyseessä, niin väsymyksen myötä helposti tulee tietty näitä esteiden ohituksia yms sitten..

Flip on treenannu nyt Linuksen tauon ajan tosi paljon (pari kolme kertaa viikossa), joten aattelin, että Flipille tekis pieni treenitauko ihan hyvää. Pari viikkoa se saa vielä treenailla, mutta joulunaikaan pidetään 2-3 viikon tauko. Linuksen treenisuunnitelma talveksi/kevääksi on tehty ja mulla on ihan hirveä into treenata taas sen kanssa. Tauko on siis tehnyt tehtävänsä, nimittäin MM-kisojen jälkeen agility Linuksen kanssa ei jotenki yhtään jaksanu kiinnostaa, oma tankki oli jotenki vaan niin tyhjä. Mutta nyt treenimotivaatio on taas ihan huipussaan, joten tästä se taas lähtee! Ja ekana olis vuorossa operaatio A:n juoksukontakti, saas nähdä mitä siitä tulee..

Hieronta-aika pitäs pojille vielä jostain saada. Mulla oli alunperin tälle päivälle sellanen varattuna, mutta se sitten peruuntu. Vakiohierojalle päästään vasta keväämmällä, joten pitäs joku toinen nyt keksiä tässä pikasesti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti