maanantai 12. joulukuuta 2011

Hankihyppelyä ja treenejä

Fanny on ollu jo ihan normaalin pirteä, joten on kulkenu lenkeillä jo ihan normaalisti mukana. Toivottavasti on nää koirien vatsataudit nyt tältä erää selätetty :)

Torstaina Flipin treeneissä teemana oli putki-kontakti erottelu. Ollaan kerran erottelua treenattu, mutta siitäkin on aikaa.. ja sen huomasi :D Tehtiin sitte ensin yksittäisenä sekä puomia, että aata, joiden alla oli putki. Vähitellen tajus ja tehtiin lopuks jopa nollalla koko rata. Nopeesti Flip kyllä oppii! Muuten pari kohtaa, jossa mun ite piti olla edellä ja heittää Flip hypylle tuotti vaikeuksia. Senverran tuo vielä on kädessä kiinni ja reagoi liikkeeseen niin voimakkaasti. Ihan hyvä mieli jäi treeneistä kuitenki :)

Perjantaina pojat pääsi pitkästäaikaa hölkkälenkille mukaan. Linus on juoksulenkkeihin niin tottunu, että se ravas aika kivasti. Mutta Flipin mielestä koko homma oli ihan tyhmää ja tylsää. Se yritti roikkua vuoronperään mun lahkeessa, Linuksen hihnassa ja omassa hihnassaan. Ja murisi ja haukku samalla.

Eilen illalla käytiin pikasesti hallilla treenaamassa teemalla kepit ja puomi. Puomilta lähti hämäyksillä pari kertaa, mutta muuten puomi oli tosi hyvä. Kepit edistyy myöskin kokoajan. Tehtiin pääasiassa aika suoria lähestymisiä, sekä törkkäämällä, että kauempaa lähettämällä. Kaukaa lähettämällä jää välillä kysymään ja pyörimään keppien eteen, välillä hakee hyvin. Vinosti kepeille tulo niin, että mä oon keppien vasemmalla puolella oli vaikee. Meni tosi herkästi kakkosväliin, ei ikäänkuin taipunu ykköseen. Vasta jäähyttelylenkillä tuli mieleen, että hallillahan on verkot, pitää seuraavan kerran kokeilla laittaa ekaan väliin verkko, josko hoksais sitten jyrkemmänki kulman. Muuten tehtiin pientä radanpätkää ja lisäks pari keinua erikseen. Keinu on aika hyvä, mutta ehkä aavistuksen liian nopee. Täytyy vahvistaa sitä vielä paljon namilla. Limppu teki jotain ihan pientä, ekaa kertaa yli kahteen kuukauteen. Innoissaan se oli, mutta kunnon treenit alotetaan vasta, kun hierojalla ollaan käyty.

Tällä viikolla on vuorossa Flipillä epikset ja treenit. Perjantaiks sain molemmille pojille hieronnan ja Flipsukka saa jäädä sitten treenitauolle. Jos Linuksella kaikki ok ja saa treeniluvan, niin vois ehkä su tai ens viikon alussa käydä Limpun kanssa hallilla, mutta kattellaan :)

Muuten ei olla tehty mitään erikoista. Lunta täällä on jo aikas paljon, joten lumihankikahlailu lenkkejä on tullu jo harrastettua. Pojat, etenki Flip tykkää niistä hirmusesti ja saaki aina välillä hirmusia hepuleita. Juoksee vauhdilla ympyrää hangessa ja on kokonaan lumessa. Hauskaa sillä ainaki on :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti