maanantai 19. joulukuuta 2011

Epikset ja pojat hierojalla

Viime viikolla keskiviikkoilta vietettiin Flipin kanssa hallilla epiksissä. Kisattiin mölleissä ja ykkösissä, 2-3lk olin tuomarina. Möllirata oli suht helppo, eikä siinä oikeastaan mitään kummempaa, hyvin pysähty kontakteille.
Ykkösten rata olikin sitten melko haastava. Hyllytin palauttamalla aalle, kun lähti härkkimällä pois. Keppien alotukseen olin tosi tyytyväinen, haki sinne hyvin, mutta jätti vikan välin pujottelematta.

Video mölliradasta:


Torstain treeneissä tehtiin rataa niin, että aina virheestä joutui tauolle. Meitä ei ollu kuin neljä, joten aika pienillä tauoilla tehtiin. Eniten vaikeuksia tuotti kepit, joita ennen oli pitkä vauhtisuora ja tiukka käännös. Flip ei vielä osaa oikeen koota itteään kunnon tykittelyn jälkeen pujottelemaan, mutta saatiin sekin lopuks toimimaan. Puomille oli aika haastava kulma, kun sitä ei oikein näkynyt edelliseltä esteeltä ja vieressä oli ansahyppy. Vähän aikaa jouduttiin tätä jankkaamaan.Perjantaina pojat pääsivät sitten hierojalle. Linuksella pientä lukkoa selässä ja vasemmassa takatassussa, mikä ei kovin yllättävää. Sehän venähti sillon 1,5kk sitten ja Linus joutu jännittämään tassua ylhäällä, kun ei voinut varata sille kunnolla. Etuosassa ei mitään jumeja ja lihaksisto kuulema tosi hyvä. Nyt täytyy muistaa venytellä lenkkien jälkeen vaan, että takatassukin vetristyy. Ja treenilupakin saatiin, jee! :)
Flip oli hassu, kun tuijotti vuoronperään hierojaa, hierottavaa kohtaa ja mua kuin kysyen, että mitä ihmettä tässä oikeen nyt tapahtuu :D Flip muuten hyvässä kunnossa, mutta oikea takatassu varsinkin reidestä jumi. Sitä saatiin kuitenkin kivasti auki ja ohjeeksi venyttelyä. Molemmat pojat siis aika hyvässä kunnossa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti