sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Sinkoilua ja Linus toipilaana

Linus on taas ollu kipeenä, tosin tälläkertaa vaivaa jokin mahatauti. Sain torstaiksi lääkäriajan, kun Linus oli monena päivänä syöny tosi huonosti, vaikka yleensä on melko ahne. Herkkuja olis syöny, mutta normaali ruoka ei maistunu. Vähän väsyneen ja kipeen olonenki oli.
Ensin mitattiin kuume ja otettiin verikokeet, kaikki normaalia. Vatsaa kuitenkin aristi ja eturauhanen oli suurentunut. Oli raukka tosi kuivunut, joten sai sitten ison pussin nestettä ja glukoosia. Lisäks ainaki pahoinvoinninestolääkettä ja paria kipulääkettä. Lopuks vielä ultrattiin, mutta onneks ei näkyny mitään vakavia juttuja, ilmaa oli vatsassa aika paljon ja suolistotulehdusta epäiltiin. Sai siis nyt antibioottikuurin, erikoisruokaa ja vatsalääkettä. Sairasloma siis jatkuu :( Mutta pirteä tuo on kuin mikä, joten lääkkeet on siis onneksi tehonnu. Koirien vatsatautia on kuulema täälläpäin paljon nyt liikkeellä, joten lienee sitä sitten ollut.

Flipin kanssa käytiin tiistaina epiksissä ja torstaina treeneissä. Epiksiin olin ilmottautunu mölleihin ja ykkösiin, mutta lopulta kisattiin sitte vielä 2-3 luokkalaistenki radalla.. Radat oli kaikki tosi kivoja ja pääsi tekemään kaikkea kivaa tekniikkajuttua. Flip kävi ihan mielettömän kuumana jo ennen ekaakaan rataa.
Mölleissä otettiin yks hyppy kahteen kertaan, ykkösissä tais tulla pari kieltoa ja kakkoskolmosissa pari hypyn ohi kaahotusta ja A:n otin uudestaan kun loikkasi (!) sen. Ton kontaktin hyppäämisen lisäks Flip sinkoili vähän sinne ja tänne. Mutta hyvää treeniä nuo epikset :) Keppeihin ja tekniikkajuttuihin olin tosi tosi tyytyväinen. Yks sylkkäri valu, mutta niistosokkari, päällejuoksu (jee!), jaakotukset ja takaaleikkaukset meni oikeen kivasti.Torstain ryhmäreeneissä tehtiin paria radanpätkää. Eka oli suht helppo juoksurata (16estettä). Tehtiin eka nollalla vikalle esteelle asti, kunnes sain Flipin vedettyä puomista ohi. Toisella yrityksellä nolla ja meno tuntu tosi kivalta. Puomilla tosin teki nyt ekaa kertaa sitä, että heitti takajalat alastulolla ilmaan ja sitte takasin kontaktille. Lähtöön oon tähän asti jättäny seisomaan, mutta nyt kun on alkanut käydä niin kuumana, niin hiippailee melkeen joka kerta, täytynee siis istuttaa se sinne lähtöön tästä etiäpäin.
Toinen pätkä (11 estettä) oliki sitte huomattavasti vaikeempi ja se oliki meiltä aika kaoottista. Kepit meille vaikeemmalta puolelta vaati vähän hinkkaamista, mutta lopulta onnistu takaaleikkaamalla.

Mitäpäs muuta. Viikonloppu ollaan otettu ihan rauhallisesti, lenkkeillen ja leväten. Niin ja nyt on Kennelliitto vahvistanu Flipsukan täysin terveeksi kaikipuolin, jee! Lonkat siis A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja silmät ja sydän terveet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti