sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Terve Flip ja treenipulinaa

Jos sitä alottas vaikka näillä terveysjutuilla. Flip kävi siis keskiviikkona Oulussa kuvattavana. Tutkittiin polvet, silmät, lonkat, kyynärät ja sydän. Eläinlääkärin kommentti oli, että kaikki oli täysin priimaa, eikä paremmin voisi olla! Ihana juttu!

Linuksen tassu on päivä päivältä parempi. Oon nyt jo parina päivänä ottanu Limpun pidemmälle lenkille mukaan, eikä mitään takapakkia oo paranemisessa näyttäny tapahtuvan. Vähän arka se tassu vielä on, mutta epäilen, että johtuu jumeista. Oonki nyt ite hieronu sitä useempana päivänä, mutta varmasti vielä ennenkuin aletaan taas treenata, niin Linus pääsee hierojallekin. Ja unohtu viimeks mainita, että tassu siis ilmeisesti meni lenkillä riehuessa, mutta tarkempaa tilannetta en tiie kun huomasin tilanteen vasta kotona.

Sitte treeneihin. Maanantaina käytiin siis ekaa kertaa epiksissä Flipin kanssa. Kisattiin vaan mölleissä, kun ne kepit on vielä niin keskeneräiset. Rata aika perusmöllirata, mutta kiva sellanen. Kontakteista oli sekä A että puomi. Vähän jännitti kun ei oltu pariin viikkoon reenattu, että räjähtääkö se nyt ihan täysin. Mutta Flip menikin tosi kivasti, hyvin pysähty kontakteille ja lähti vapautuksesta. Tehtiin nolla ja voitettiin minimöllit :)

Torstain treenit oli tosi kivat. Eka rata oli aika vaikea, mutta yllättävän hyvin selvittiin siitä. Kovin nättiä meiän meno nyt ei ollu, vaan paremminki tosi hektistä. Flipin kanssa tuntuu kokoajan ettei ite kerkiä minnekään. Siivekkeen ympäpyörityksissä Flip on kyllä tosi hyvä, pyörii tosi tosi tiukkaan ne. Niistosokkari vähän valu, mutta ihan ok sekin oli. Mutta takaakierto-valssi oliki sitte ongelmallisempi. Sitä sitte vahvistettiin lelun kanssa ja saatiin se lopulta sujumaan ihan jees. Tokalla radalla tehtiin ekaa kertaa keinua radalla, ei mitään ongelmia, jes!Tänään hallilla yksinään reenaamassa. Tekniikkajuttuina leijeröintiä ja päällejuoksua, muuten aikalailla vauhtipätkää, jossa kontakteista puomi ja A. Keppien leijeröinti meni tosi hyvin! Päällejuoksua vois melkeen vahvistaa pihatreenilläkin nyt ennen kuin tulee lunta, lähtee nimittäin tosi helposti edelleen mun liikkeen mukaan ja juoksee hypyn ohi. Tarkasti ohjaamalla menee oikein, mutta ei kestä vielä yhtään vedätystä. Kontaktit oli hyvät.
Fanny pääsi myös pitkästäaikaa tekemään ratapätkää, tein minihypyillä. Onhan sillä vauhti jo aikalailla hiipunu, mutta hauskaa sillä näytti olevan :) Linus oli myös mukana hallilla ja teki pikkasen temppuja.

Pitäisi tuota kameraakin taas ulkoiluttaa, mutta nyt on ollu niin sateisia ja synkkiä päiviä, ettei oo tullu ollenkaan kuvailtua. No ehkä viimeistään sitte kun tulee sitä lunta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti