sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Luota, liiku ja malta

Torstaina ei päästy ryhmätreeneihin, joten käytiin keskiviikkona itekseen reenaamassa. Halusin erityisesti vahvistaa niitä ärsyttäviä päällejuoksuja ja lisäks tehtiin pientä pyöritystä, pikkusen hyppytekniikkaa ja erikseen muutama A, puomi ja kepit. Päällejuoksut nyt ei onnistunu sujuvasti mitenkään ja kokoajan tuntu ihan kaoottiselta, kun tuli niin kiire. Ekaa kertaa kokeilin myös 35cm rimoja. Pari kertaa meni ali, mutta muuten hyppäs ihan kivasti. Epiksistä on kysytty videota, mutta en sitä saa ladattua nettiin, joten nyt on tarjolla vaan keskiviikon treeneistä pikku video. Ja älkää säikähtäkö sitä kiljuntaa siellä taustalla, se on vaan Fanny :D Laittelen sen episvideonkin sitten jos onnistun sen lataamaan.Eilen lähettiin illalla hallille, mukana myös Severi. Teemana oli yksinkertasesti juokseminen. Ja ihan kunnolla sitä saikin juosta! Aluks ei sujunu Flipin kanssa ollenkaan, vaan Flip kaarratteli hyppyjen ohi ja mä en kerinny minnekään. Mutta sitte tauon jälkeen alkoki sujua ihan kummasti! Heti kun muisti luottaa koiraan ja ite liikkua kunnolla, niin kerkesinki ihan yllättäviin paikkoihin. Puomilla ehkä vähän epäröi mennä täysiä, mutta A oli paras tähän mennessä. Tehtiin myös A-putki erottelua oikeestaan ekaa kertaa ikinä. Hyvin tajusi, tosin tehtiin vaan aika läheltä.
Severi ja Fanny teki samaa pätkää kuin Flip, niiden kanssa ei ollu ollenkaan niin hektistä ja kiireen tuntusta :D

Linuksen tassu vaikuttaa parantuneen hyvin eikä pitkät lenkitkään näytä sitä rasittavan. Vapaana tosin en oo vielä uskaltanu paljoa pitää, Linus kun ei tunne käsitettä rauhallisesti tai edes suhteellisen rauhallisesti vapaana lenkkeilystä :D Mutta jos ens viikolla vaikka jo kokeilis irtikin päästää :) Agitaukoa pidetään vielä ainaki marraskuun loppuun ja sitte joulukuussa alotellaan rauhallisesti pikkuhiljaa. Treeni-into tässä neljän viikon totaalitaukoilun aikana on kyllä kasvanu hirmusesti!

Ps. En vieläkään oo saanu ulkoilutettua sitä kameraa.. mutta seuraavaan päivitykseen mennessä lupaan ottaa kuvia ja laittaa sitte tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti