sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Lunta ja pakkasta!

Onpas kiva kun on lunta ja pakkasta! (No joo, eihän sitä lunta nyt paljoa ole, mutta lunta kummiski!) Tänään on ollu pakkasta enimmillään -14,5 astetta hrr! Mutta en valita. Koirat tykkää lumesta, mutta varsinki Fanny palelee jo näillä keleillä aikalailla. Mutta puvut päällä tarkenee juoksennella :) Ollaanki nyt käyty pari kertaa jo jäisellä suolla rämpimässä, ihanaa kun ei upota ja koirat nauttii :)



Tässä sitte se episvideo, kun sen kerran vihdoinki onnistuin lataamaan:



Sitten tän viikon treeneihin. Keskiviikkona mulla oli tosi lyhyt koulupäivä, joten kävästiin sitten päiväsaikaa hallilla. Tosi kivat treenit saatiin aikaseksi. Ja hei, keppipaniikki alkaa olla jo taaksejäänyttä! Toki Flip vieläkin loikkaa lopussa, mutta ite pujottelusta Flipillä alkaa olla jo jotain käsitystä. Tässäpä vähän videota:



Jos keskiviikkona Flip kulki tosi kivasti ja hyvin, niin torstain ryhmätreenit oliki sitte jotain ihan päinvastasta. Flip kuumu ihan älyttömästi ilmeisesti toisista koirista ja treenit meni ihan sähläämiseksi. Ei sen puoleen että mäkään mikään hyvä olisin ollut, mutta en kyllä ikinä ennen vielä oo nähny Flippiä noin kierroksilla. Paineli ympäri hallia eikä kattonu mun ohjausta ollenkaan. Lisäks säntäili taas hyppyjen ohi ihan huoletta.. takaaleikkauksia saatiin jossainvaiheessa onnistumaan ja pussin vaikee kulma onnistu joka kerta, mutta siinäpä ne positiiviset asiat torstain treeneistä sitte olikin. Mutta hyvä tietenkin että tottuu porukassa treenaamaan :)





Ens viikolla mulla onki koeviikko, joten päästään tekemään päivälenkit valosan aikaan, jee :) Ja tiistaina olis tarkotus käydä Flipin kanssa toisissa epiksissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti