sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Pitkästä aikaa

Otsikkoon viitaten, naksuttelin pitkästä aikaa tässä yhtenä päivänä temppuja koirille. Mitään uusia ei olla nyt opeteltu ja osa vanhoistakin täytyy uudestaan palautella mieleen. Tässä kuitenkin vähän videota pitkästä aikaa temppuilu hetkestä :)
Tiistain reeneissä tehtiin pitkää rataa. Sain Limpun kiinni kontaktin loikkauksesta sekä puomilta, että aalta ja sen jälkeen teki ne hyvin. Reenasin sitte Fannynkin kanssa kuitenkin pikkasen, ja vauhti oli selkeesti entistä parempaa. Ei vielä normaalia, mutta hyvää kuitenkin.

Torstaina sitte kisoissa. Aamu alko vähän tylsästi, kun mittautin Flipin. Eija Berglund sai nimittäin Flipistä 35,5cm korkean, eli 0,5cm yli minirajan. Eijan mukaan on ihan rajatapaus ja laittais kiertoon, mutta hän sai kokoajan mediksi. Täytyy seisomista vielä harjotella, nyt pidin namia aika ylhäällä ja Flip seiso aika "ylväästi". No ei mua sinänsä haittaa jos on medi, mutta ärsyttää tietty jos on ihan siinä rajoilla.
Iltapäivällä sitte kisaamaan. Ekalla radalla oli aika mielenkiintoinen, tosi ahdas alotus. Alku vähän valahti ja loppusuoralla Linuksen ponnistus petti ja okserin rimat alas, tulos 5. Mutta kontaktit tosi hyvät, jes! :)
Tokana oli sitte Jarmo Jämsän hyppis. Tiesin heti radan nähtyäni, ettei se oo mun ja Limpun rata. Sain kuitenkin asenteen siihen kuntoon, että lähin ihan hyvillä mielin radalle. (Selkeesti editystä tapahtunu!) Tehtiin aika hidas nolla, sija 5. Fanny sitte päättiki yllättää. Sinkoili sinne sun tänne, mutta kulki LUJAA! Se on kyllä niin kisakoira, että! 0 ja 3.sija.
Vikana sitte Jämsän agirata. Vaikutti kivalta, aika juoksuradalta. Limppu kulki kivasti, nollavoitto :) Fanny hyppäs puomin alastulon, mutta en mä jaksanu siitä murehtia, pääasia että se kulki. Putken kauempaan päähän viennissä kysy aika paljon ja niissä sai aika paljon käskyttää, että meni. Mutta kaikenkaikkiaan kulki nin hyvin, että pääsee Fannykin nyt sitte SM-kisoihin :)


Kuva: Laura Raudaskoski

Tänään reenasin ekana Flipin kanssa. Backlappia ollaan nyt viime aikoina reenailtu pihalla ja se alkaa selkeesti jo vähitellen toimia. Tehtiin myös keinua ja pientä hyppykuviota rimojen (25cm) kanssa ekaa kertaa. Hyppytekniikkaa täytyy nyt vähitellen alkaa reenailemaan, vielä ei tajua ollenkaan koko hyppäämistä.
Sitte oli Limpun ryhmän "ylimääräiset" reenit, teemana keppikulmat. Linus hakee kyllä kepit tosi hyvin, mutta täytyy muistaa treenata alotuksia myös ansaesteiden kanssa. Fannylla oli tänään lepopäivä reeneistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti