maanantai 30. toukokuuta 2011

Ne kontaktit, ne kontaktit

Fannylla oli perjantaina fyssariaika. Selkä ja niska oli jonkinverran jumissa, mutta pahin jumi löyty yllättäen toisesta takareidestä. Ja toisessa ei siis ollu mitään ongelmaa. No, selkä ja niska saatiin aika hyvin hierottua auki, mutta takareittä yritän vielä tässä itekseen hieroa ennen seuraavaa fyssarikertaa. Hieronnan jälkeen ei olla reenattu Fannyn kanssa, eikä taideta reenatakaan ennen kisoja. Tostaina käydään kokeilemassa pari starttia ja katotaan sitte ilmotanko sen SM:meihin vai en.

Lauantaina oli Kemissä Linuksella kolme starttia. Ilma oli kaikkea muuta kuin hyvä, vettä tuli melkein koko ajan ja välillä kaatamalla. Eipä se tosin menoa radalla haitannut. Tai haittas sen verran, ettei Limppu suostunu toisella radalla jäämän istumaan lähtöön, kun alla oli iiiso vesilammikko, hih :) No jätin sitte seisomaan kun ei millään suostunu istumaan. Ei pysyny seisten paikoillaan, vaan lähti hiipimään.

Ekalta radalta vitonen ja mistäs muustakaan kuin puomin alasmenosta. (argh x satamiljoonaa!!). Vedätin liikaa, en katsonu puomia, käskytin huonosti jne. Ei kestäny oma pää nyt yhtään. Muuten ok rata ja kulki lujaa.
Hyppäri oli ekan radan tavoin helppo. Yhestä hypystä meinasin vetää ohi, mutta Limppu paikkas sen hyvin. Ja putkijarrutukseen oon enemmän kuin tyytyväinen, se oli ihan super! Nolla ja aika riitti voittoon.
Vika rata oliki sitte selkeesti kaikista vaikein. Lähin asenteella, että kontaktit otetaan tai jos ei oteta niin korjataan ja lähetään pois. Puomi juostiin "tyhjään" ja luulen, että se oli yks syy miksi tuli nyt niin nätisti alas asti. Yks käännös valahti ja aan tuli ehkä pikkasen liiankin kovaa, otti kuitenkin kontaktin. Rataantutustumisen lopussa vaihdoin aan jälkeisen ohjauskuvion toiseksi ja sehän sitte kostautu. Tästä kielto. Loppu kuitenki hyvä ja jaakotus toimi hyvin.

Tosi ilonen oon nyt Limpun tekemisen meiningistä ja sekä mun että Linuksen asenteesta. Ne on nyt aikalailla kohillaan. Mutta ne kontaktit. Torstaina mä hoen ittelleni ennen rataa "keskitykontakteihinkeskitykontakteihin" ja kattokaakin kanssakisaajat ja seurakaverit, että muistan sen tehä! Saa siis tulla muistuttamaan, jos kontaktit näyttää taas joltain muulta kuin hyvin otetuilta. Ennen SM:miä kisataan vielä tostain lisäksi kolme starttia Ivalossa Limpun kanssa ja Limppu pääsee myös fyssarille vielä SM-viikolla.

Eilen käytiin pikasesti kentällä. Flipin kanssa tehtiin irtoomista suoralla, sylkkäreitä ja kontakteja. Muuten ok, mutta mä en ikinä muista, ettei sylkkärissä saa olla lelua kädessä, muuten tuijottaa vaan sitä ja menee ohi. Limpun kanssa pari aata ja muutama keinu. Aa oli ihan ok, aika samanlainen kuin kisoissa. Keinut oli tosi hyvät, vaikka tultiin vauhdilla. Puomia oisin halunnu ottaa, mutta se vaikutti niin märältä ja liukkaalta, että jätin suosiolla välistä.

Löysin Linuksesta muutaman kivan agikuvan netistä, kaikki kuvat Seppo Jounio.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti