maanantai 13. kesäkuuta 2011

Huh hellettä!

Melkeen koko viikon on ollu hirmunen helle, mutta ollaan silti reenattukin. Linus on selkeesti eniten kärsiny tästä helteestä, Fanny ja Flip pyrkii terassille ottamaan aurinkoa.. Oon käyny aika useasti koiria myös uittamassa. Limppu on oikea vesipeto, ui lelun perässä niin kauan kuin sitä sille jaksaa heittää ja oikein syöksyy veteen hirmuloikalla. Fanny innostuu välillä uimaan, mutta kahlaaminen ja vesikasvien kiskominen on uimista hauskempaa :D Flip ei oo ainakaan vielä hoksannu uimisen ideaa. Pari viikkoa sitten se tosin korkeintaan kasteli etutassut, mutta nyt jo kahlailee sentään niin, että vatsa kastuu ja juoksentelee haukkuen Linuksen ja lelun perässä :)Keskiviikkona käytiin ottamassa kevyet treenit. Fannyn ja Limpun kanssa putki-puomi-erottelua. Fanny valitsee AINA puomin, jollei tosi tosi selkeesti oo näyttämässä putkea. Tää täytyy muistaa! Linuksella tää tuntuu aika varmalta. Menee puomille kiipee-käskyllä ja putkeen, vaikka ohjaisinkin kauempaa, kunhan ohjaan tarkasti. Jos oon hirveesti jäljessä ja pitäs mennä putkeen, niin siinä tulee sitte ongelmakohta.. Flipin kanssa tehtiin etenemistä, sylkkäriä, rengasta ja keinua. Keinu on jo aika kivassa kunnossa ja rengaskin pikkuhiljaa alkaa edistymään. Kepit on nyt se, mistä mä eniten stressaan, mutta kirjottelen siitä ehkä joskus myöhemmin enemmän.Torstaina Flipin eskariryhmässä tehtiin takaaleikkausharjotusta ja pussia. Leikkauksia ei olla vielä paljoa tehty aiemmin. Lähti hyvin hypylle, mutta käänty väärään suuntaan, mutta semmosella sylkkärin ja takaaleikkauksen yhdistelmällä sain toimimaan. Pussia ei ollakaan aikoihin tehty ja nyt tehtiin pari kertaa kangas ylhäällä ja sitte meniki jo ilman apuja :)

Lauantaina lähettiinki Ivaloon kisaamaan. Lähtiessä lämpömittari näytti melkein +30, mutta perillä asteita olikin enää noin 10. Hrr. Onneksi mukana oli sentäs myös pitkät housut ja takki, eikä pelkästään toppi, shortsit ja uimapuku ;) Päivä oli pitkä, koska luokkajärjestys oli kaikissa kolmessa startissa 1,2 ja 3. Ekasta otettiin hyl, kun jäin aata varmistamaan ja sen takia tosi paljon jälkeen, enkä käskyttäny tarpeeks ja meni väärään putken päähän. Kontaktit ok.
Toka oli muuten tosi hyvä, mutta peitin yhen hypyn ja Linus lähti putkea kohti. Ei kieltoa, mutta vajaat pari sekkaa meni aikaa. Riitti kuitenkin selkeesti voittoon.
Vikana sitte hyppäri, joka ei todellakaan ollu meijän rata. Vähän suoraa, paljon tiukkoja käännöksiä. Pari kohtaa valu, mutta esim. pituudelta kääntyminen ja jaakotus toimi yllättävän hyvin. Parista kaarroksesta huolimatta aika sujuva rata, mutta aika ei riittäny ihanneaikaan?! 0,25s yliaikaa. En tiie mikä oli etenemä, mutta ihanneaika oli kyllä tosi tiukka, eikä siihen tainnu kukaan päästä. Tää oli eka kerta ikinä kun ei päästy ihanneaikaan. Edellisellä, saman tuomarin radalla aika oli kuitenkin -10s.. Napattiin kuitenkin voitto ja ite rata ei kyllä jääny pahemmin harmittamaan, vaikka se aika nyt yli menikin. No, oon tässä yrittäny jo siirtää keskittymisen ens viikonlopun SM:meihin, joten ei näistä kisoista sen enempää. Paitsi vielä se, että kontaktit oli nyt melko hyvät, eli aika luottavaisin mielin kohti ens viikonloppua! :)
Flip pääsi lämppäesteillä tekemään vähän pakkovalsseja ja takaakiertoja, hyvin meni.
Tiistaina vielä treenataan ja keskiviikkona koirat pääsee hierojalle ja sitte se alkaaki olla siinä. Kiva viikonloppu varmasti tiedossa ja hauskaa nähä kaikkia tuttuja ympäri Suomen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti