sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappumeiningit

Keskiviikon reenit jäi tälläviikolla meiltä väliin mun tulehtuneiden niskalihasten takia. Lääkäri määräs vahvat lääkkeet, mutta vaan pari päivää lepoa, joten uskaltauduin lauantaina jo reenaamaan. Mukaan haettiin jälleen myös Severi.

Tehtiin Limpun kanssa alkua tällaisesta, yhden Europan Open tuomarin, tsekkiläisen Rolf Graberin radasta:

Tehtiin numerot 1-8 ja jatkettiin siitä sitte sovelletusti. Oikeestaan se mitä halusin tuosta varsinaisesti reenata oli kepeille meno. Tehtiin monella tavalla, leijeröinnillä, takaaleikkauksella, avokulmalla ja tökkäyksellä. Kaikki ne toimi, mutta jos jäin liian kauas taakse kepeillä niin ei kestänyt sitä, vaan tuli tokavikasta välistä pois. Tähän siis lisää reeniä.

Fanny pääsi tekemään vain lopuksi pikkasen putki-hyppy-pyöritystä ilman rimoja, sillä se söi kaikki reeninakit ennen reenejä..
Severin kanssa helpohkoa rataa. Tarttis selkeesti tehä hyppytekniikkareeniä Seven kanssa, sillä se välillä ponnisti ihan mistä sattuu ja rimat lenteli. Muuten kulki kyllä kivasti.
Flipin kanssa erilaisia ohjausjuttuja, se on kyllä niin huippu kun tekee täysiä ja on niin innoissaan :) Tässä kooste Flipin reeneistä:Muuten ollaanki sitte vaan lenkkeilty ja Flipin kanssa ollaan jonkinverran otettu keppireeniä pihalla kun saatiin tälläviikolla myös verkot laitettua keppeihin. Niiden tehoreenausta siis tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti