maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen

Fanny tänään 10v! Onnea rakas Famppunen <3Koko pääsiäinen on hurahtanut koirajutuissa.
Perjantain olin kokonaan Pellon kisoissa. Olin ekaksi töissä ykkösten ja kakkosten ajan ja sitte oli vuorossa Limpun kanssa pari starttia. Asenneongelmaan kaatui sitten sen päivän radat. TAAS. No en jaksa siitä nyt enempiä kirjottaa, mutta tuloksina siis 2x5 huonon asenteen kera.

Lauantai oli sitten parempi päivä. Hirveä tsemppaus heti aamusta alkaen ja iltapäivällä kohti Pelloa, en siis ollut la kisoissa töissä ollenkaan. Eka rata kaatu kontakteihin. Aalta ja puomilta vitskat kun vedätin liikaa. Hitsit että ärsytti! En ees muista millon ollaan kontakteilta otettu virheitä viimeks. Täytynee siis nyt nää ennen arvokisoja tulevat startit ottaa tarkkaan kontaktien suhteen ja keskittyä niihin.
Vikalle radalle sitte hirveä tsemppi päälle, että jäis ees pikkusen hyvä maku omasta menosta. Ja jäihän siitä. Jo ennen tutustumista, heti radan nähtyäni tiesin, että tää on niin meidän rata. Alussa oli aika paha kepeille vienti, mutta muuten vaan luukutettiin niin kovaa kun ikinä jaloista pääsi. Tehtiin nolla ja vielä voitettiin, joten ees jotain positiivista tästä kisaviikonlopusta :)
Kivat oli kisat ja hienoja tuloksia oli monilla meidän seuralaisilla!

Sunnuntaina suunnattiin Flipin kanssa mätsäriin. Pentuja oli yhteensä 19 ja Flip sai punasen nauhan, mutta ei sitten enää sijottunut. Pöydällä oli yllättävän rauhaton. Ei pelännyt, mutta yritti laittaa ihan leikiksi. Yritti istua ja pusutella tuomaria. Liikkui musta ihan kivasti, mitä nyt pikkasen välillä hyppeli. Maassa taas seisoi kyllä tosi nätisti :)Tänään käytiin sitte ekaa kertaa tälle vuodelle reenaamassa ulkonakentällä. Mukana oli myös Severi. En etukäteen suunnitellu mitään, kun en yhtään tienny mitä esteitä kentällä on, vai onko ees mitään. Kenttä oli ihan sula ja siellä oli rengas, aa ja kolme hyppyä. Lisäksi vein sinne vielä kepit ja pussin varastosta, joten jotain pientä saatiin reenattua.
Fanny pääsi tekemään ekaa kertaa "sairasloman" jälkeen. Tehtiin lähinnä pussia ja kolmen hypyn vauhtisuoraa ilman rimoja. En halunnu kovin rankasti alottaa sen kanssa ja oli kiva nähä että se oli tosi innoissaan reenaamisesta.
Linuksen kanssa jyrkkää avokulmaa ja tiukkoja takaaleikkauksia kepeille. Meni muuten hyvin, mutta jyrkissä takaalaikkauksissa pujottelee aluksi hitaammin ja nostaa vauhdin normaaliin vasta siinä vaiheessa, kun näkee mun siirtyneen keppien toiselle puolelle. Lopuksi tehtiin kolmen hypyn ja aan vauhtisuoraa niin että jäin kauas taakse, hyvin maltto pysähtyä kontaktille.
Flipin kanssa pussia ja hyppysuoraa ilman rimoja. Tein ekaksi pussilla muutaman toiston niin, että kangas oli ihan pikkasen ylhäällä. Sitte menikin jo ihan ilman apuja :) Vauhtisuoralla etenee eteen-käskyllä jo tosi hyvin, mutta on selkeesti vaikeampaa mun ollessa hyppyjen vasemmalla, kuin oikealla puolella.
Severi on siis reenannu viimeks reilu puoli vuotta sitten ja sen jälkeen käyty vaan yhissä epiksissä. Se kulki kyllä loistavasti! Aa, missä oli syksyllä ongelmia meni nyt tosi hyvin. Pari kertaa tehtiin myös rengasta ja keppejä, sekä vauhtisuoraa. Pussiin sensijaan ei menny ilman, että kangas oli pikkasen ylhäällä. No, jos kerkeisi Sevenkin kanssa tässä keväällä/kesällä reenata jonkinverran, niin voisi taas niistä kisoja taas ehkä miettiä kesälle/syksylle.
Reenien jälkeen vielä nelikon kanssa pitkälle metsälenkille ihanaan auringonpaisteeseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti