sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Säikähdyksellä selvittiin

Jos alottas keskiviikon Limpun reeneistä, joista jäi vähän kaksjakoiset fiilikset. Linus kulki muuten tosi kivasti, mutta musta pujottelu tuntu jotenki hitaalta. Kontakteja ja varsinkin keinua pitää nyt ehottomasti reenata itsenäisemmäksi. Keinulla kestää ottaa sivuttaisetäisyyttä ihan hyvin, mutta vedättää ei paljoa kärsi, muuten hyppää liian aikasten pois. Sihinät taas toimi pitkästä aikaa hyvin :) Toisella radalla ei sitte pitkälle päästykään kun Limppu hyppäs takaakierrossa päin riman kannatinta (semmosta vanhaa, missä aika terävät kulmat) ja satutti ilmeisesti polvensa :( Ihan hetken linkutti, sitte käveli ok:sti, muttei kuitenkaan ojentanu kipeetä tassua normaalisti. Muuten näytti siis ihan normilta, mutta ravissa ei ojentanu kunnolla. Ärsytti tosi kovasti ja pelotti tietty myös :(
Jäähkälenkillä näytti jo normaalilta ja illalla vähän hieroin myös tärähdyksen saanutta kohtaa ja ilmeisesti se siis todella oli vain tärähdys, koska ei reagoinut hierontaan mitenkään erikoisesti. Seuraavana päivänä myös ihan normaali ja kesti hyvin vaikka Limppu mm. juoksi kallioilla jäniksen perässä. Huh ja huokaus. Selvittiin siis vaan säikähdyksellä! Niitä vanhoja siivekkeitä kohtaan tuli kyllä nyt kammo ja tästä lähtien tehäänki kyllä vaan niillä uusilla siivekkeillä.
Flip pääsi keskiviikkona vähän tekemään puomin alasmenoa ja pyöritystä siivekkeillä.

Perjantaina tein jotain mulle tosi erikoista, nimittäin lähin aamulla aikasin ennen koulua reenaamaan! Koulu tosin alko vasta 10.30, mutta jokatapauksessa lähettiin kentälle jo seittemän aikoihin. Koiratkin selkeesti ihmetteli, että mitä ihmettä me tehään tohon aikaa kentällä, mutta kyllä nekin sitte heräili siinä pikkuhiljaa. Rimat oli kaikilla vaan siivekkeiden jalkojen päällä, eli muutaman sentin korkeudella. Fannyhan on nyt tehny lähinnä rimat maassa muutenkin, kun vauhtia yritetään kesäksi hakea. Linuksen kanssa olin vähän varuillaan vielä sen keskiviikkosen jälkeen ja Flip teki ekaa kertaa niin että rimat pikkasen ylhäällä. Lisäks mua senverran väsytti, etten jaksanu rimanpidikkeitä varastosta hakea :D Fannyn kanssa ohjauskuvioita ja puomia, pääteemana kova vauhti ja hyvä fiilis. Ja onnistuttiin siinä, Fanny meni tosi hyvin!! Limpun kanssa samat jutut, muuten meni hyvin, mutta pitää muistaa ettei ennakoi liian aikasin käännöksiä hypyillä, tulee yllättävän herkästi ohi. Flip teki pakkovalssia ja ekaa kertaa niistosokkaria. Niistosokkarit oli ihan superit, tajus heti jutun idean! Pakkovalsseissa jäi vaan mua tuijottamaan eikä irronnu hypylle. Lopuksi vauhtisuoraa.


Flipin kanssa päästiin eskariagiryhmään ja tänään oli vuorossa ekat reenit. Kaikki muut ryhmässä olevat on jo yli 1-vuotiaita ja malkein kaikki tekevät jo esim. kokonaista puomia ja aata. No eipä se haittaa, pääasia kuitenkin että päästään ryhmässä reenaamaan, jotta tottuu reenaamaan muiden koirien häiriön alla. Tehtiin puomin alasmenoa ja matalaa aata. Molemmat ihan ok. Lopuksi kolmella hypyllä vähän pyöritystä rimat maassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti