sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Saksalaiset ja keppikulmat sujuu, muu ei

Ekaks Fannyn kuulumisia. Tajusin vasta pikkasen viimisimmän blogikirjotuksen jälkeen kurkata Fannyn hännän alle ja kappas, sieltähän se syy vaisuudelle löytyi. Toinen anaali oli selkeesti tulehtunu, samanlainen vaiva oli Fannylla suunnilleen vuosi sitten. Sillon meni ohi parissa päivässä ja pari kertaa päivässä vedellä suihkuttelemalla. No, suihkuttelin nytkin pari päivää, mutta parantumista ei tapahtunu ollenkaan. Ke saatiin sitte aika eläinlääkärille, joka toteskin että hyvä kun tulitte. Anaalissa oli nimittäin paise, joka vaati antibiootit. Nyt joutuu Fanny-raukka käyttämään kauluria aina yksin ollessaan ja öisin, mutta on siihenkin jo aikalailla tottunu. Ihmeen pirteä se kuitenkin on, juoksee ja painii Limpun kanssa ulkona ja eilen aktivoin sitä vähän tempuilla, niin jopa haukku innosta mitä harvemmin tekee. Antibiootit on selkeesti purru tosi hyvin, paise on pienentyny jo tosi paljon. (Siitäki huolimatta, että joku luki ohjeet väärin ja tajusi vasta tänään että sitä lääkettä piti antaa kahesti päivässä eikä vaan kerran...)Fanny pitää nyt sitte luonnollisestiki taukoa agiliitelystä ja taitaa taukoilla ehkä jopa vuoden loppuun asti.

Sitte keskiviikon reeneihin, joissa oli ihan kivaa pyöritystä, vaan kun ei osaa niin ei osaa. Saksalaiset oli ainoot mitkä suju tosi kivasti. Muuten meniki sitte melko surkeesti. Mä sähelsin, Linus säntäs ihme suuntiin ja jopa pomppas aa:n kontaktin varmaan ekaa kertaa elämässään! Yleensä ottaa kontaktit tosi nätisti varsinki reeneissä. En oikein keksi noille kontakteille muuta selitystä ko että poika kävi pikkasen liikaa kierroksilla ja siltä se kyllä vaikuttikin. Jäi aika surkea fiilis reeneistä.

La-aamusta sitte oli pakko päästä hallille kokeilemaan osataanko vielä jotain muutaki kuin saksalainen. Ja taidetaan me osata. Halusin lähinnä reenata keppikulmia ja sitte sitä aata. Sain sitte aika hyvin mahtumaan pätkän yhestä Mia Laamasen radasta halliin.


Tehtiin nro. 11-18 ja renkaan tilalla oli A. 15 hyppy tais olla vähän enemmän sivulla, niin että mahuin kepeille ohjaamaan myös sisäkautta. 17 putki oli lähempänä keppejä ja aikalailla tyrkyllä kepeille mentäessä, mutta eipä Linus kertaakaan putkeen livahtanu. Kepeille meno oli molemmilta puolilta ok ja samoin putkeen lähetys ja keppien leijeröinti.
Reenattiin sitte vielä A:ta erikseen, sekä tosi jyrkkää avokulmaa kepeille, no problems :) Jäi vähän paremmat fiilikset kuin keskiviikon reeneistä ja Limppu oli tosi hieno! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti