lauantai 6. marraskuuta 2010

Enää muutama päivä..

ja haetaan pentunen kotiin :) Pe silmätarkissa todettiin pennun silmät terveiksi ja vähän aikasemmin eläinlääkärissä muutenkin terveeksi, hieno juttu! Tuntuu ihan huipulta saada pitkään haaveiltu pentu kotiin. Mutta täytyy myöntää, että Fannyn ja Linuksen suhtautuminen uuteen tulokkaaseen jännittää enemmän kuin paljon. Näin etukäteen aattelisin, että Fanny ottaa aika rennosti, saattaa jopa hoidella ja leikittää. Mutta Limppu onki sitten täys arvotus. Lähinnä se, kuinka mustasukkainen se on mun huomiosta, se on niin mun perään ja on tottunu saamaan multa paljon huomiota. Fanny taas viihtyy enemmän yksikseen. Saas nähä kuinka käy, toivottavasti kaikki menee hyvin!

Ke reeneissä keskityttiin erikoisesti okserin ja sarjaesteen reenaamiseen ja Limppu toimi ihan kivasti.
La-aamulle olin varannu halliajan, mutta mulla nousi kuume, joten se siitä reenaamisesta sitten. Tänään ei enää kuumetta ollu ja tehtiin päivällä pihalla vähän puun kiertoa ja keppejä. Ja kyllä oli Limpulla virtaa! Haukku innosta ja oli tosi pätevä, vaikkakin aika helppoja juttuja tehtiin.

Fannyn lääkekuuri loppu perjantaina ja tytsy alkaa olla jo kaikinpuolin aikalailla kunnossa. Kotona tuntuu ehkä vähän väsyneeltä, mutta lenkillä juoksentelee jo ihan reippaasti. Fannykin pääsi tänään pihalle vähän leikkimään ja puiden kiertoa tekemään ja kyllä oli silläkin virtaa!
Ja eilen kun tosiaan ei päästy reenaamaan niin tehtiin sitten sisällä aika pitkään temppuja ja vähän tokoa otettiin kanssa, lähinnä luoksetuloa ja kaukoja.

Nojaa, tää oli tämmöstä vähän tylsää päivitystä, sori. Mutta ens kerralla on varmaankin vähän vauhdikkaampaa tekstiä, siitä pitänee uusi tulokas huolen.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti