maanantai 11. lokakuuta 2010

Shelttiä mä metsästin


Viime viikolla käytiin vaan kerran reenaamassa Limpun kanssa. Reenataan nyt syksy/talvi ryhmässä keskiviikkosin, ja nyt oli vuorossa ekat uuden ryhmän reenit ja ekat hallireenit tälle syksylle. Tehtiin kolmea lyhyttä pätkää, missä oli leieröintiä ja muuten aika perusjuttua. Hyvät reenit, vaikka meillä ei menny kovin kehuttavasti Limpun kanssa. Epäilen että se on se keinonurmi, minkä takia Limppu ei kulje hallissa kovinkaan hyvin. Muistaakseni viime vuonna oli vähän samaa ongelmaa, mutta sillon se meni parissa viikossa ohi, toivottavasti menee nytkin..
Pusun kanssa tehtiin kanssa yks pätkä ja meni tosi kivasti. Pe käytiin kentällä vielä valosan aikaan tekemässä ratareeniä Pusun kanssa, vähän tökki jostainsyystä, mutta saatiin me onnistuneitaki pätkiä tehtyä.Ja sitte tohon otsikkoon. Viikonloppu hurahti kokonaan reissussa. Lähettiin aikaste la-aamuna autolla kohti Tamperetta ja iltapäivällä oli se kauan odotettu hetki, kun päästiin kattomaan shelttipentuja, joista yks oli alustavasti meille varattu. Pentuja on yhteensä neljä, kaks narttua ja kaks urosta. Ne oli kyllä kaikki kovin sulosia, mutta iso poika oli kyllä kaikista ihanin <3 Ja sepä sitte muuttaakin meille kuukauden päästä! Mie oon kyllä niiiin onnellinen! Kauan on pentua etsitty ja nyt on se sopiva löytyny sitte! Poika on aika iso, mutta toivotaan, että jää kuitenki selkeesti medikokoseksi, näin agia silmällä pitäen :) Luonteeltaan se on kuulema kovin sinnikäs ja reipas, kuulostaa hyvältä :) Ja vielä pitäs se kuukaus jaksaa odottaa..Oltiin tosi kivassa paikassa yötä ja erityisen kivan siitä teki se, että ihan suoraan pihalta lähti tosi upeet lenkkimaastot. Oli rantaa, kalliota, metsää, hiekkatietä ja vaikka mitä. Kerettiin pari pidempää lenkkiä siellä koirien kanssa tehä ja su-aamun lenkille tuli kamerakin otettua matkaan, joten laittelen tähän vähän kuviakin. Täällä pohjosessa kun on ruska-aika jo tosi pitkällä ja melkein ohikin (viikonloppuna oli kuulema tullu lunta), niin Tampereen korkeudella puut oli vasta ihan keltasia :) Ja niinkun noista kuvista näkee, mun paha tapa aina talvisin ja syksysin on heitellä Limpulle kinnasta lenkillä leluks.. ja mun kintaat kestää siis aina tosi kauan.. :D Limpusta tuli napsittua vähän enemmän kuvia, Fanny meni pitkin metsiä, eikä oikeen suostunu poseeraamaan kameralle.
Tällä viikolla olis ohjelmassa ke reenit sekä omien koirien, että Pusun kanssa ja la suunnataan koko kolmikon kanssa Kajaaniin liitelemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti