sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Nollia, huitomista ja pari hyppysertiä

Ke treeneissä tehtiin muutamaa vauhtipätkää,jotka sisälsi pari aika mielenkiintosta keppikulmaa. Toisessa sisäänmeno tuotti hankaluuksia, vaikka niitä ollaan kyllä reenattu aika paljonki just tollasesta, tosi jyrkästä kulmasta. Toinen, jossa piti lähteä voimakkaasti viemään kepeiltä takasinpäin onnistu yllättävän hyvin kaikkien kolmen kanssa. Tauko oli tehny hyvää ja Fannykin liikku tosi kivasti koko reenin :)

La-aamuna haettiin Pusu matkaan ja suunnattiin kohti Kajaania. Ei olla Kajaanissa ennen käyty, halli oli kylmä, mutta oikeen kivan kokonen ja vieressä meni hyvät lämppä- ja jäähkämaastot. Tuomarina oli Leena Rantamäki-Lahtinen ja radat oli tosi helpon tuntusia, mutta ne sisälsi molemmat muutaman hankalan hyppykulman. Eka rata oli agirata, jossa oli oikeestaan vaan yks selkee hyllypaikka. Alku oli ihan vaan suoraa, mutta aan alla oli putki niin, että kontaktin varmistamiseks päätin kaikkien kanssa tehä valssin alastulolle. Pusu jäi jostain syystä vähän jumiin tossa aalla. Keinun jälkeen tuli sitte hyllykohta ja siihen se sitte kosahtikin. Keinua oli pakko jäädä varmistelemaan, ja pituus syötti niin suoraan hypylle, että mulla ei vaan yksinkertasesti riittäny vauhti, että oisin kerinny Pusun heittää hypyn taakse.
Medeille ja makseille kohtaa helpotettiin niin, että pituus vei aikalailla suoraan hypyn taakse. Fanny lähti medien ekana ja sillä oli intoa tosi paljon ja alussa se vähän varastikin, vaikka se ei videolta näy. Hyppyjä haki vähän, mutta oon tosi tyytyväinen sen menoon ja parasta oli se, että me molemmat tehtiin töitä ihan täysillä ja kovalla innolla :)
Limppu kävi tosi kuumana ja jäi lähtöön töpöttämään tassuja oikeen kunnolla. Rataprofiililtaan tää rata oli Linukselle ihan täydellisen sopiva. Sai luukuttaa kunnolla ja oli vaan pari kohtaa, missä piti vauhti ottaa pois. Ja kepeille lähetys oli ihan supermakee! Lopussa mulla hajos pakka ehkä pikkasen, mutta tehtiin kuitenki nolla ja voitettiin.

Toka rata oli hyppäri, jossa sai juosta ja lujaa. Parissa kohassa olin Pusun kanssa myöhässä ja Pusu jäi kattomaan mua niin, että meinas tulla ainaki yhestä hypystä ohi. Loppusuoralla mun kädet huito pilvissä, niinko videoltaki näkyy :D Tehtiin kuitenki nolla, voitettiin ja Pusu sai toisen hyppysertinsä! Ihan huippua!
Tällä radalla Limppu lähti vuorostaan medien ekana. Mä en oikeen osaa kommentoida tota rataa muutenkuin, että se oli ihan hirveetä säheltämistä ja kaikki meni pieleen. Tehtiin nolla, mutta mun mielestä meille olis kuulunu tolta radalta jopa 10. Yhessä valssissa mä sihisin liian aikasin ja toisessa ei olis tarvinnu sihistä ollenkaan, mun ohjaus oli tosi sekavaa ja mä huidoin sinne tänne. Nolla ei kauheesti lämmittäny tollasen radan jälkeen, tosin nyt on ainaki se tuplanolla hankittu.
Fanny lähti vikana, tehtiin ihan perusrata ja vaikka en olis uskonu, niin Fanny voitti! Hyppärin!! Yleensähän sillä ei hyppäreillä meinaa vauhti riittää voittoon, mutta nyt riitti, vaikka nollia tuli useampi ja Fannylle eka hyppyserti! Juhuu!

Kaikenkaikkiaan jäi ihan hyvä fiilis. Kuudesta radasta viis nollaa, vaikka tosiaan ne nollat ei aina kerro koko totuutta.. Pitää vaan saada toi huitominen ja väärässä kohassa sihistely pois. Helpommin sanottu kuin tehty..

Tässä vielä muutama rata viikonlopulta:
Pusun hyl
Pusun nollavoitto + hyppyserti
Fannyn nolla, 2. sij
Limpun nollavoitto

3 kommenttia: