sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Lomaa ja reeniä

Mulla oli tää viikko syyslomaa, joten ollaan keritty puuhastella kaikenlaista ja paljon enemmän kuin tavallisesti. Ollaan reenattu kolmesti, tehty paljon normaalia pidempiä metsälenkkejä ja temppuja, aktivointijuttuja ja vähän tokoakin.Ma käytiin hallilla reenimässä leijeröintiä, sylkkäriä ja ansaesteiden ohitusta. Tehtiin muutamaa eri pätkää ja meni tosi kivasti. Molemmat kulki hyvin ja saatiin paljon onnistuneita pätkiä. Ainoa on sitte se, että varsinkaan Limpun kanssa mä en meinaa keritä useinkaan sinne minne pitäs. Vaikka halli onki tosi pieni..
Ke ryhmäreeneissä oli ihan kivaa pyöritystä ja pääsi kokeilemaan kaikkea kivaa. Limpun kanssa vähän tökki, varsinkin irtoaminen (!) ja viskileikkaukset. Fanny meni kaks ekaa pätkää tosi hyvin ja irtos melkeen paremmin ko Linus! Kolmas pätkä tais mummukalle olla vähän liikaa, alko väsy jo näkyä vauhdissa.


Viikonloppuna ei päästy hallille muilta kiireiltä, mutta halusin silti kokeilla ainakin sitä viskileikkausta, joka ke reeneissä tökki. La sato melkein koko päivän lunta, joten reenattiin sitte su pihalla, kun lunta ei enää tullu. Tosin, oliko niin fiksua reenata lumisella nurmikolla, en tiie. Mutta koska pohja ei kuitenkaan kovin liukkaalta vaikuttanu niin reenattiin sitte. Viskileikkausta, sylkkäriä, keppikulmia ja niistosokkaria tehtiin Limpun kanssa, kulki tosi kivasti. Fannyn kanssa vaan pikkasen keppejä ja pari viskileikkausta. Muuten meni ihan kivasti, mutta oma ajotus on vieläki vähän pielessä tossa viskileikkauksessa. Seve on meillä hoidossa ja sen kanssa tehtiin keppejä, takanaleikkausta ja pikkasen sylkkäriä.

Täälä on tosiaan nytte lunta ihan kunnolla, vaikkakin tänään on ollu vähän loskakeli ja osa lumesta suli jo pois. Mutta koirat on kyllä nauttineet, varsinkin Linus, joka rakastaa pomppia lumihangessa :)
Fanny säikäytti mut tällä viikolla olemalla normaalia väsyneempi. Lenkilläkin saattaa kulkea häntä alhaalla, mitä yleensä ei tee. Pitää seurailla ja jos ei mee parempaan suuntaan, niin käyttää lääkärillä. Tietysti yks selitys vois olla se, että ollaan tosiaan oltu tosi aktiivisia tällä viikolla ja se voi olla sitte verottanu mummokoiralta vähän liikaa energiaa. Ja toisekseen se stressaa ainaki jonkinverran Severiä, joka yrittää kokoajan kävellä Fampun perässä luullen ilmeisesti, että sillä on juoksu! ( Fanny on siis leikattu) Tota on kyllä tapahtunu ennenkin joskus, mutta jännä se silti on, sillä Linus ei reagoi Fannyyn mitenkään normaalista poiketen. No, seuraillaan tilannetta.
Niin ja loppumainintana vielä, että vielä 2 1/2 vko pitkää odotusta jäljellä! Ja vinkkinä niille, jotka eivät pennun kutsumanimeä tiedä ja haluavat sitä arvuutella (hih), niin yks agin ohjauskuvio on melkeen sama kuin tää nimi ;) Ohjauskuviosta vaan kaks vikaa kirjainta pois ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti