lauantai 28. elokuuta 2010

Rento viikko

Tällä viikolla ei olla kauheesti puuhailtu mitään kummosempaa. Mä olin, tai no oo edelleenki vähän kipee, joten reenaamisesta ollaan pidetty vapaata. Sisällä ollaan kyllä reenattu kontakteja ja temppuiltu, mutta kentällä ei olla käyty kertaakaan viikon aikana. Tänään päivälenkin jälkeen otettiin pihalla pikkasen keppejä, mutta ei muuta.Koska mä en koskaan kipeenä osaa vaan olla ja levätä, niin mä nytki sitte keksin keskiviikkona trimmata Linuksen. Ihan saksilla vedin turkin lyhyeksi, tai no pää on pitkässä karvassa (ainaki toistaseks). Ei se nyt muutenkaan ihan pintaa pitkin oo vedetty, mutta melkeen kuitenki. Aattelin, että se kerkii just sopivasti sitte kasvamaan talveks, kun en kuitenkaan haluis sellasta hirveen paksua karvaa Limpulle. Viime talkvena sillä semmonen oli, ja jotenki tuntu, että sen liikkuminen oli siinä paljon vaikeempaa kuin lyhyessä. Ja kun säät viilenee niin onhan meillä hyväksi havaittu back on track. :)

Niin ja nyt kun muistan, niin tuolta löytyy kaikki viime viikonlopun startit Pusun kanssa. En nyt jaksanu laittaa sinne vielä muita videoita, mutta lisäilen sinne aina vähitellen jotakin. :)

Linus on selkeesti kyllästyny tähän agittomaan (sanotaanko se oikeesti noin!?) elämään. Lenkeillä oottaa jatkuvasti jotain käskyä ja on ikionnellinen, jos vaikka käsken kiertää jonkun puun ja tai otetaan vähän tokoa. Se olis kokoajan valmiina tekemään jotaki. Mä mietin pitkään ja päätin muuttaa mun suunnitelmaa. Aattelin ens viikon ti mennäki reeneihin Limpun kanssa ja ottaa yhen pätkän, vaikka sitte minihypyillä vielä varmuudenvuoksi. Ja vaan yhen pätkän. Ja tietysti extra huolelliset lämpät ja jäähyttelyt ja kaikki. Ei oo kuitenkaan linkannu moneen viikkoon ja juoksee lenkillä täysiä ja tekee äkkijarrutuksia ja käännöksiä. Tosi vaikeeta on tietysti tietää millon oikeesti ois hyvä alottaa, mutta nyt ollaan levätty noin viikko enemmän kuin mitä lääkäri suositteli, joten me nyt kokeillaan. Hope so, että kaikki menee hyvin. Koiran terveys on tietenki ennen kaikkea, mutta joskus se reenaaminenki on alotettava.

Laittelin tähän kanssa muutaman kuvan toissapäivältä, kun napsin kuvia kun temppuiltiin. Fannyn uusin temppu on tuo "roskapöntössä" istuminen, hih :) Ja reenattiin kanssa tommosen kauhan tyylisen suussa pitämistä kummanki koiran kanssa, tosin siihen ne vielä vähän tarttee apuja, paitsi Linus kyllä noutaa sitä hyvin kun heittelee, mutta jos vaan pitää suussa pitää, niin se on siitä aika ällöä :D

1 kommentti:

 1. Heips!
  Tulin vasta vierailulle teidän blogiin :) Kivat sivut olet tehnyt itsellesi 8)
  Juu, tottahan toki voit lisätä meijn linkin sinun linkki listaasi, jos mie saan lisätä sinun linkkisi meijän linkkilistaan? :=)
  Hyvää syssyn jatketta ja tsemii seuraaviin koitoksiin!!
  T: Silja Larmu & co

  VastaaPoista