maanantai 23. elokuuta 2010

Agiliitoa ja synttäreitäAlkuviikosta ei taidettu tehdä mitään ihmeellisempää, normi lenkkeilyä vaan. Fanny sai pitää vapaata agista viikonlopun koitosta varten. Pe käytiin hallilla poikien kanssa, Limpun kanssa taas kontaktireeniä (nyt mentiin pari kertaa jo puomi kokonaan ja kerran keinu), sekä vähän tekniikkareeniä siivekkeillä ilman rimaa. En tiie onko tossa mitään järkeä, mutta kun tuntuu, että tassu on jo parantunu aika hyvin, niin oli pakko pikkasen reeniä :D Ei malttas millään oottaa että pääsee taas kunnolla tekemään Limpun kanssa.. Seven kanssa tehtiin viikonloppua varten "paniikkireenit", eli lähinnä rengasta, aata ja pikkasen keppejä.
Viikonloppu kuluikin sitte (taas) kokonaan kisojen merkeissä.
Lauantaina siis Severillä heti aamusta kaks starttia. Tuomari mittas suoraan mediksi, ei kuulema epäilystäkään. Harmi sinänsä, kun on kuitenkin ihan siinä rajoilla :(

Eka rata oli aika suoraviivanen, tosin kepeille meno vähän mietitytti. Siinä ei mitään ongelmaa, puomista tuli ohi ja aata sitte tehtiin ainaki sata kertaa. Kun Severi päättää että sinne ei mennä, niin sitte sinne ei oikeesti mennä. Lopulta nostin sitte Seven sinne aan harjalle, eikä alasmenossa ollu enää mitään ongelmaa.

Toisella radalla aan kanssa sama juttu, nyt en jääny siihen junnaamaan, kun se oli ihan radan alussa, vaan juostiin ohi ja mentiin koko rata. Vähän oli sählinkiä, mutta kuitenki ihan ok.

Pusun kisat mua ehkä jännitti kuitenki kaikkein eniten. Se kävi tosi kuumana ennen starttia, mutta jakso silti keskittyä tosi hyvin. Tehtiin nolla, sij.2 ja SERT! Siis aivan loistavaa! Mä olin kyllä niiin ilonen!

Toka rata oli kanssa hyvää menoa, mutta Pusu kävi vielä paljon kuumempana kuin ekalla radalla ja loikkas sitten aan alastulon. Muuten hyvä rata ja aika oli luokan ylivoimasesti nopein!

Fanny haki edelleen jonkinverran hyppyjä, mutta kepit oli nyt tosi nopeet viikonlopun kaikilla radoilla. Ja samoin puomit oli tosi nopeet ja myös puomin kontaktit, tuli kuitenkin alas tosi varmasti. La molemmilta radoilta nollat ja voitot! Ja nyt on siis karsintanollatkin kasassa ens vuodelle Fannylla ja voi tossa kuukauden päästä jättää Fannyn hyvillä mielin agitauolle :)

Su jatkettiin tätä hylkyputkea Seven kanssa. Mutta mikä tärkeintä, aa suju, eikä siinä ollu mitään onglmaa! Jee! ( No okei, mä tunnustan, että me käytiin vielä la-iltana reenimässä sitä tuolla kentällä.., mutta siltiki tosi hieno juttu!) Muuten pikkasen sähläiltiin, mutta kuitenki hyvä kisa alotus Severillä :)

Pusun kanssa jatkettiin sitte aikalailla lauantain malliin. Agiradalta nopee nolla ja voitto! Hyppäri oli aika mielenkiintosen haastava, mutta sieltäkin selvittiin yhellä riman pudotuksella. Ilman sitä oltas voitettu, joten Pusu kyllä tosiaan tykitti koko viikonlopun tosi lujaa! Ja nyt kun ollaan jonkinverran saatu reenejä alle, niin alkaa nää kisatki näköjään sujumaan ;) On se kyllä niin mahtava menijä!
Fanny oli su tosi innoissaan lähdössä radalle. Ekalta radalta nolla, sij.2 :) Hyppärillä sitte alussa pikkasen hosuin ja hups, se meni putkeen hypyn sijasta. Noo, viikonlopun kokonaissaldo oli kuitenkin selkeesti plussan puolella :)

Pe Linus täytti kokonaista 4v! Kyllä aika vaan on menny nopeaa. Su myös Severi täytti 4v, joten kisailujen jälkeen su-iltana pojat saivatki sitten ihan omat synttärikakut! Purkkiruoat, joiden päällä jogurttia ja koristeena raksuja, sekä nakkikynttilät. Ja täytyihän toki Fanny-äipänki saada kakkua, joten sekin sitten sai omansa, vaikkei synttäreitään viettänytkään. Kakuista nyt ei tullu maailman hienoimpia, ne lössähti oikeen kunnolla ja kaikkee, mutta eikö se maku kuitenki oo tärkein asia? Ainaki koirien mielestä ;)
Onnittelut vielä täällä molemmille nelivuotiaille pojille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti