maanantai 9. elokuuta 2010

Piirinmestaruudet ja hallilla

Lauantaina oli vuorossa piirinmestaruudet Kemissä. Omien koirien lisäksi matkaan lähti Severi, joka oli meillä hoidossa. Itsellä oli edessä kuusi starttia, kolme Fannyn ja kolme Pusun kanssa.
Sää oli ihan mukava, ei satanut, mutta ehkä olis voinu vähän viileempi olla.

Ekana oli vuorossa agirata. Ja tuomarina kaikilla radoilla siis Minna Jokisaari. Rata oli aika vaikeen olonen, tutustumisessa pari kohtaa mietitytti ja 5min meni ihan liian äkkiä. No, yritin siinä sitte vielä tutustumisen jälkeen päntätä rataa ja aika hyvin sen sitte muistinkin. Mua ei erityisemmin jännittäny, (ihme kyllä!) vaikka nää oli vasta mun ja Pusun ekat yhteiset kisat.

Radan alku oli ihan jees, puomilla Pusu sitte jäi vähän kummallisesti himmailemaan, keinulta vedin vähän liian aikasin ja sieltä vitonen. Lopun koukerot ei menny ollenkaan suunnitelmien mukaan ja oli multa aika kökköohjausta, mutta sillä yhellä vitskalla selvittiin maaliin.

Fannyn kanssa sitte etukäteen jänskätti se puomi, kun ties millon on sen viimeksi tehny kunnolla kisoissa. Fannylla ei ollu oikeen hyvää kisafiilistä, tiie sitte mistä johtu. Mutta mulla oli silti tosi hyvä fiilis kun nollalla selvittiin maaliin! Ja se puomi, se oli hieno! Jes! Oltiinki sitte ainoita medeistä, jotka teki nollan, joten voitettiin. Ja suuri yllätys oli se, että Fannyn aika oli kaikkien kolmosten nopein, vaikka se tosi hitaalta itestä tuntu!


Toka rata oli hyppäri. Rataprofiililtaan täysin päinvastanen kun edellinen. Ei oikeestaan mitään kummempaa, täysin juoksurata. Oikeestaan kepeille meno oli ainoa, jossa mietin, että saattaa joko mennä väärään väliin, tai sitte edellinen rima tippua. Ja niinhän se sitte tippu. Pari kaarrosta vielä vähän valu, mutta muuten Pusun rata oli hieno.


Fannyn kanssa otin kepeille menon sitte toiselta puolelta ja leikkasin ennen keppejä. Toimi kyllä, mutta nyt Fanny tuntu vielä enemmän perässä vedettävältä kuin ekalla radalla. Eikä meille muutenkaan oikeen juoksuradat sovi. Me tykätään koukeroista ;) No mutta nollalla maaliin, sij. 6 ja yhteistuloksissa ensimmäisenä, joten me voitettiin viime vuoden tapaan piirinmestaruus!! Radoista itsestään jäi vähän kökkö maku, mutta piirinmestaruus oli kyllä ihan kiva ;) Ja nyt on sitte SM-kisapaikka varma ens vuodelle.

Mä taisin kirjottaa jossainvaiheessa, että katotaan ihan rauhassa, josko saadaan nollat kasaan Fannyn kanssa ens vuodeks ja jos ei niin eipä tuo haittaa, kun ikää kuitenkin on ja tavotteita ei enää kauheesti. Mutta nyt meillä sitte onkin jo tupla ja voitto kasassa! Aika yllättävää :D


Pienen odottelun jälkeen oli vuorossa vielä joukkuekisa. Pusun kanssa lähettiin meidän joukkueen toisina. Rata oli juoksurata, mutta yhtä kohtaa mietin, että kerkiänkö tekemään sokkarin. Ja kyllä mä kerkesin, mutta vedin siinä kiirehtiessä sitte Pusun putken ohi. Muuten ihan ok rata, ja taas siis vitonen. Tasasta työtä sanoisinko :D Ei kuitenkaan hullummin ekoiksi yheisiksi kisoiksi, yritetään kuitenkin korjata nuo vitoset nolliksi sitte parin viikon päästä ;)


Fanny lähti medien ankkurina ja joukkueella oli alla jo hylly, joten lähettiin vaan tekemään omaa suoritusta ja vähän otettiin riskejäkin. Mä jopa tein puolivahingossa yhen jaakotuksen, vaikka se ei oikeesti sovi Fannylle ollenkaan , enkä mä koskaan käytä sitä Fannya ohjatessa. Noo, tulihan sekin kokeiltua. Tuplanolla sai jatkoa ja tehtiin ihan hyvä rata.

Toivottavasti nollatehtailu jatkuu Fannyn kanssa sitte jo viikon päästä Oulussa ;)
Ja tuolta löytyy kaikkien lomen startin ratapiirrokset.


Pojat (Linus ja Severi) olivat siis ihan kisaturisteina kannustamassa. Välillä käytiin metässä vähän lenkkeilemässä ja jotain pientä tokoilua taidettiin vähän ottaa.

Ja ainiin. Eilen mä menin ja ilmotin Severin omiin kisoihin. Jaiks! Ilmotin medeihin, mutta pieni mahollisuus ois vielä mineihinkin. Kemissä mitattiin Severi epävirallisesti 35,5cm korkeeksi. Onhan se kyllä harmi, jos joudutaan medeihin, sen verran pienikokoinen Seve on. Mutta kattellaan ja jännitetään. Omissa mittauksissa oon kanssa aina saanu siihen 34,5-36cm. Se on sitte hiinä ja hiinä tosiaan.
Tänään oli tarkotus aamulla mennä kentälle reenaamaan, mutta koska vettä tuli ihan kaatamalla, mentiin sitte hallille. Severin kanssa tehtiin rataa ja keskityttiin lähinnä kontakteihin, keppeihin ja renkaaseen. En mä tiedä, ollaanko me vielä ihan kisavalmiita, mutta katotaan. :D
Fannyn kanssa tehtiin vaan pikkasen lähinnä kontakteja ja muuten vähän naksuteltiin ja temppuiltiin. Oppi Fanny uuden tempunkin. Nyt se osaa käskystä vierittää astiaa, joka on sillain "kyljellään" ;) Olis mulla siitä videotakin, katotaan jos jossainvaiheessa saisin ne nettiin.
Limppukin pääsi matkaan. Tehtiin puomin ja aan alastuloja ihan pienellä vauhdilla ja siitä sitten lelupalkka. Lisäks kanssa naksuteltiin ja temppuiltiin. Linuksen tassu on tällähetkellä ihan ok, tossa vajaa viikko sitten linkkas taas vähän, kun mä vähän innostuin tekemään liikaa sen kanssa.. Mutta nyt tosiaan ei mitään ihmeempää ja lenkillä kyllä juoksee ihan normaalisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti