sunnuntai 15. elokuuta 2010

Agia koko viikonloppu


Tää viikonloppu on ollu aika aksapainotteista.

Lauantaina aamusta hypättiin Fannyn kanssa Marian ja Nukan kyytiin ja suunnattiin Ouluun, OKK:n kisoihin. Kaks starttia, tuomarina Mika Moilanen ja molemmat radat oli agiratoja.


Eka rata vaikutti tosi helpolta. Kakkosten rataa ei paljoa mitenkään muutettu ja rata oli tosi juoksuradan tuntunen. Radan lopussa oli yks kohta, joka mietitytti, mutta hyvin kerkesin sinneki sokkarin tehä. Tosin mä juoksin varmaan ainaki kolme-neljä metriä ihan suoraan takaperin :D Peruutin vaan ja mietin, koskahan törmään esteeseen. En kyllä tiie miten mä sitä siellä kesken radan ehdin miettiä.. Mutta onneks en törmänny kuitenkaan. Rata muuten ihan ok, mutta okserin rima tuli alas. Rimat oli ihan maksimissaan, medeillä 45cm korkeella. Fannylla ei oikein riitä ponnistusvoima, jos rimat on ihan tapissaan, mutta okserilla olis kyllä muutenki pitäny käskyttää enemmän.


Toinen rata oliki sitte taas ihan selkeetä kolmosten kieputusta. Alku tuntu tooosi hitaalta. Videolla näyttää ihan sujuvalta, mutta siltä se ei kyllä yhtään tuntunu. Nyt käskytin okserilla kunnolla ja se pysy. Yhestä hypystä meinasin vetää Fannyn ohi, mutta hyppäs kuitenki ja nollalla maaliin. Ei kyllä kovin hyvä fiilis jääny, taas oli semmonen olo, että sai vetää Fannya koko radan perässä. Mutta ei niitä nollia montaa tullu, ja aika senverran hyvä, että voitettiin kuitenki. :)


Kiitos Marialle kivasta reissusta ja matkaseurasta! :)


Mua alkaa nyt vähän tympiä se, että vaikka tehään nollia ja voitetaanki, niin mulla on aina tosi huono fiilis Fannyn ratojen jälkeen. Onhan se kiva, että voitetaan jne. mutta eipä se noilla suorituksilla kauheesti tyydytä. Jätetään nyt alkavan viikon reenit väliin ja kisataan viikonlopun omat kisat ja katellaan sitte. Torniossa olis kolmen viikon päästä kisat keinonurmella, sinne kyllä kiinnostas mennä, kun Fanny yleensä nurmella liikkuu tosi hyvin. Mutta sitte voiski pitää Fampun kanssa kuukauden-parin tauon. Mä kuitenki haluun, että kisaaminen on kivaa, eikä sellasta pakkopullaa. Mut se, mistä mä oon tosi ilonen, on ne puomin kontaktit. Taas ne onnistu molemmilla radoilla!


Eilinen meni siis kokonaan Oulun reissussa ja tänäänki vierähti parisen tuntia kentällä. Pusun kanssa käytiin eka reenaamassa, ihan kivasti se jo sujuu. Muutamia hankalia juttuja on, mutta innolla ootan kyllä ens viikonlopun kisoja :) Pusun jälkeen otin Severin kanssa muutaman pätkän, tehtiin semmosta 1-luokan tasosta rataa ja meni kyllä hyvin :) Limppu pääsi taas tekemään puomin ja aan alasmenoja, sekä vähän temppuilemaan. Tassu vaikuttaa jo hyvältä, ollaan uskallettu tehä jo pidempiä lenkkejä ja metässä Linus ihan kunnolla jo spurttailee ja juoksee, eikä yhtään linkkaamista oo ollu havaittavissa. Agia ruvetaan kunnolla tekemään kuitenki varmasti vasta syyskuun puolella. Ja toivottavasti loppuvuodesta Linus on taas iskussa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti