lauantai 24. heinäkuuta 2010

Puuhastelua ja kolmijalkainen Linus

Alotan näistä mukavimmista asioista.
Tänään käytiin päivällä kentällä reenaamassa. Treenattiin sitä vaikeeta keppikulmaa karsinnoista, putki-aa-erottelua ja ohjauskuvioita (jaakotusta, niistosokkaria ja poispäinkäännöstä ainaki). Heh, mä tykkään kovasti reenata ja tehä kaikkia "hienoja kuvioita", mutta en mä kovinkaan monen nimeä muista. No, mitäpä tuosta.
Reenit meni vähän vaihtelevasti. Fanny ei kulje vieläkään. Jatkettiin siitä, mihin karsinnoissa jäätiin. Musta mä ohjaan ihan samalla tavalla ko ennenki, silti se kääntyilee vääriin suuntiin ja kulkee tosi töksösti. Ja pujottelee hitaasti. Ainoo, mikä menee hyvin ja mikä me osataan on takaakierrot. Niihin Fanny lähtee tosi täysillä ja tekee ihan nuolemalla ne.

Limpun kanssa meni tosi kivasti. Puomit oli ihan supereita, samoin se vaikee keppikulma. Ja hitsit miten hyvin se irtoaa! Tehtiin lopuks sellasta loppusuoraa, jossa mä jäin monen hypyn taakse ja Limppu meni ihan täysiä eteen-käskyllä.


Eilen kamerakin pääsi mukaan, kun temppuiltiin pihalla. Napsin sitte kuvia niin tempuista, palloleikeistä kuin ihan poseerauksista. Tässä siis muutamia kuvia eiliseltä:


Ja sitte siihen huonompaan juttuun.
Heittelin tänään illalla koirille palloa tossa pihalla. Yhtäkkiä Linus vinkas ja piteli oikeeta etutassua ylhäällä. Vilasin tassua sitte siinä enkä mitään ihmeellistä löytäny ja kannoin Limpun sisälle. Koitin saada sitä kävelemään, mutta ei suostunu varaamaan painoa ollenkaan tassulle. Laitoin Limpun sitte kyljelleen ja kääntelin ja vääntelin tassua. Joku tahmee juttu oli tassunpohjaan tarttunu, otin sen pois, mutta se ei näyttäny auttavan. Anto hyvin venyttää ja tutkia, eikä äännähtänykään ollenkaan. Ainoa millon vinkas oli, jos varas painoa tassulle.

Jätin Limpun lepäämään ja lähin ite juoksemaan. Sieltä tultua Linus tuli yläkerrasta ja myöhemmin meni rappusia edestakasin, mutta on silti selkeesti kipeä. Rappusia kulkee hyvin, mutta tasasella linkkaa. Nyt pitää vaan yrittää pitää sitä levossa. Mutta kyllä ihmetyttää mikä tota tassua oikeen vaivaa. Josko ois sitte venähtäny jotenki? Nyt Limppu nukkuu tuolla boksissa ja aina kun käyn kurkkaamassa niin häntä alkaa vispaamaan hirveetä kyytiä. Mutta ilmeestä näkee, että ei oo kovin hyvä olla. Pitää aamulla kattoa mikä on tilanne ja yrittää sitte metästää eläinlääkäriä jos näyttää siltä. Mutta kyllä harmittaa :( Ja varsinki se, kun näkee toisen olevan kipeenä :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti