torstai 15. heinäkuuta 2010

Ota ihan iisisti!

Huhhuijaa. Mä en tajuu miks mua jännittää karsinnat näin paljon!? Mua ei yleensä jännitä melkeenikinäkoskaan mitkään kisat. Aikaa vielä pari päivää ja hyvä etten mä tärise jännityksestä. No, jos sitä vähän hellittäis ennen ratoja, mutta kyllähän sitä kuitenki vähän pitää jännittää ;)

Koirat ainakin ottaa ihan iisisti. Ma käytiin reenaamassa, tehtiin kertaalleen yks rata, joka muistaakseni meni ihan kivasti. (Eihän sitä tältä jännitykseltä enää voi muistaa..) Sitte tehtiin vielä vähän puomia ja putki-puomi erottelua. Fannylla ei ongelmaa, mutta kisoissahan puomi on sillä ihan erilainen, ei sitä pysty reeneissä saamaan millään samanlaiseks. Linuksella puomi tosi kiva, erottelussa saa tosi tiukasti käskyttää ja näyttää että ollaan puomille menossa, muuten vaan painelee menemään ja syöksyy helposti putkeen.
Muuten on koirat saanu levätä, lenkkeillä ja uida. Eli ihan normielämää. Niin ja nyt pitää hehkuttaa että Linuskin oppi uimaan! Oltiin rannalla ja Limppu kurkotti veteen sammalmättään päältä kohti vedessä lilluvaa keppiä ja tipahtiki sitte veteen. Ja nyt ihan innoissaan lähtee kepin tai lelun perään niin että vesi vaan roiskuu. Ja näyttää nauttivan. :) Se mikä on jännä, niin joka kerta kun mennään uimaan, pitää Linus ekan kerran "heittää" veteen että uskaltaa taas uida kunnolla. Ja sitte se ei millään enää malttaiskaan tulla pois vaikka tärisis jo kylmästä.

Mä oon käyny nyt kolme kertaa reenaamassa lainaohjattava Pusun kanssa. Kokoajan sujuu paremmin ja Pusun kanssa on kyllä tosi kivaa mennä rataa. Kiitos Ulla tästä mahollisuudesta! :)

Eipä kai tässä muuta, tänään pakkaillaan ja otetaan ihan rauhallisesti, huomenna sitte reissuun. Kuuma viikonloppu tulossa, mutta eiköhän me kylmäpyyhkeillä, riittävällä nesteytyksellä ja palautumisella pärjätä. Kohta sitä jo mennään!

1 kommentti:

  1. Hyvin ne radat siellä treeneissä Linuksen ja Fannyn kans meni, toivottavasti myös karsintojen radat ovat onnistuneita!

    Pusun kans kiitämme treeneistä, hyvältä teiän meno jo kolmen kerran jälkeen näyttää. Ensi viikkoon!

    VastaaPoista