torstai 8. heinäkuuta 2010

KenraalikisatEilen kävästiin Oulussa kisaamassa iltakisat, Tuomarina Minna Väyrynen ja yks agistartti oli kaikille luokille. En mä tiie mitä järkeä on lähteä illalla ajelemaan yhen startin taki Ouluun ja yöllä takas, mutta ne oli oikeestaan ainoot maholliset kisat SM:mien ja karsintojen välissä, niin kyllähän sinne piti päästä.


No, rataa numeroitaessa se vaikutti oikeen mukavalta, joskin tosi pitkältä radalta. Mineillä ja medeillä oli yhteinen tutustuminen. Mulla ei ollu oikeen mitään käsitystä mitä mä siellä teen ja tutustuminen ei oo oikeesti ikinä menny noin nopeesti. Mä kerkesin kiertää radan vajaa KAKSI kertaa läpi ku kuulutettiin että tutustuminen oli päättyny!! Jos ois kerinny kunnolla miettii kuviot ja liikkumiset niin ois kyllä oikeesti ollu tosi kiva rata. Nyt oli kauheen epävarma olo ja hyvä kun muistin radan.


No, Fanny lähti medien kolmantena ja meinas varastaa, taas kerran. No pysy kuitenkin ja pääsin sinne minne halusinki ottamaan vastaan. Neljännelle hypylle tein pakkovalssi ja se oli kyllä super huono. No siitä sitte puomille ja käskytin oikeen kunnolla kun tän kisan päätarkotus oli reenata sitä puomin kontaktia. Vaan eipäs auttanu, loikkas sen sitte. En kuitenkaan viittiny ottaa uuestaan vaikka ois ehkä ollu ihan fiksua, mutta halusin kokeilla sen loppuradan. Jossain reilussa puolessavälissä sitte yhessä radan helpoimmassa kohassa kosahti. Hohhoijaa. Kaks hyppyä oli vierekkäin ja niitten väliin piti tehä välistäveto. Otin vauhdin pois ja käskytin riman päällä.. ja kuinkas kävikään, rima tuli alas. Ei tässä muuten mitään, mutta argh, tää on jo viides rima parin kuukauden sisään jonka mä ite ohjauksellani otan alas. Eikä ikinä ennen oo moista
tapahtunu.. No, loppu rata sitte ihan ok. Ja aika oli 2,5s nopeempi kun voittajalla ja kaikkien kolmosien toisiks nopein :o Ei mun mummokoira vissiin kauheen hidas vielä ookaan!


Sitte Linus. Alku tosi jees, lähti ku tykin suusta. Ja se pakkovalssi ennen puomia oli ihan super! Ja puomin kontakti, no. Ei se pysähtyny, en ehkä vaatinu tarpeeks, mutta hyvin tuli alas asti. Nyt mennään tommosella kontaktilla ainakin karsinnat, kattellaan sitte sen jälkeen. Keinu oli paras ikinä! Yleensä hidastelee, nyt juoksi täysiä päähän asti! Jes! Yhestä hypystä meinas tulla ohi, mutta korjas tosi hyvin itte. Ja sitte se välistäveto kohta. Hohhoijaa. Reagoi tosi hyvin kun otin vauhdin pois, vaan ehkä se ei lähe kiertämään sitä hyppyä, jos seison ite hypyn edessä eikä se nää koko estettä, hyppäs siis väärinpäin ja siitä hyl. Pysäytin aalle, se oli tosi jees kanssa. Loppussa ei mitään ongelmaa.


Muuten ollaan otettu aika rennosti, parina päivänä on ollu tosi kuuma ja ollaanki käyty uimassa. Varsinki nyt on tosi kiva kun näkee että Fanny oikeen nauttii kun pääsee polskimaan :) Ja kyllä Linuskin tykkää rannalla pomppelehtia ja juosta ja käydä aina välillä kahlailemassa.


Koirat pääsee kohta hierontaan ja sitte ens viikolla otetaan varmaanki yhet, maksimissaan kahet kevyet reenit ja sitte onki suunta jo Turkuun ;) Mua alkaa jo jänskättää!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti