lauantai 3. heinäkuuta 2010

Fanny osaa kummastuttaa, osaa se yllättääkin

Nyt tulee aika Fanny-painotteista tekstiä ja reenipainotteista myös:D

Ollaan tällä viikolla käyty kahesti reenaamassa, kerran ohjatuissa ja kerran itekseen kentällä. Ohjatuissa iski taas ihmetys tosta Fannyn liikkumisesta. Sehän on hyppiny nyt viime kisat (Latvian ja Sm:ät) tosi hyvin. Vajaa viikko ennen Latvian reissua käytin Fannyn hierojalla ja siis vasta tällä viikolla oli ekat reenit sen jälkeen, pelkästään noi kisat oli siinä välissä. Nyt se tosiaan sitte haki hyppyjä taas oikeen urakalla. Hirvittävä halu sillä oli kyllä radalle ja kävi tosi kuumana tajutessaan pääsevänsä sinne. No, tultiin sitte siihen tulokseen, että se vaan ei yksinkertasesti tykkää tosta pohjasta. Tuo meiän reenipohjahan on tollasta aika pehmeetä hiekkaa, tosi raskas alusta juostavaks. Kun nurmella näyttää liikkuvan ilman suurempia ongelmia, niin vetoan tuohon pohjaan, tai ainakin vetosin ennen eilisen reenejä..
No mutta ohjatuista vielä sesverran, että Linus liikku tosi hyvin, sillä ei oo ikinä ollu ongelmaa minkäänlaisella hiekkapohjalla. Musta vaan tuntu jotenki etten mä oikeen hallitse sitä, kaahailtiin vaan joka suuntaan.. kuitenki ihan hyvä fiilis jäi reeneistä.

No, sitte eilen tosiaan mentiin itekseen kentälle reenaamaan. Mulla oli mukana omien koirien lisäks myös meillä hoidossa oleva Severi. Teemoiksi olin suunnitelu SM-kisoista maxien hyppärin alkusuoraa ja minien hyppärin loppusuoraa. Vähäsen noita muuttelin, mutta idea pysy kuitenki samana.
Ekana tuota maxien rataa, kaikki koirat pysy oikeestaan tosi hyvin lähdössä, eikä kenenkään kanssa mitään ongelmaa.
No, jos toi maxi rata oli helppo, niin minien radalla ne vaikeudet sitte tuli. En tiie sainko hypyt ihan oikeeseen kulmaan, mutta hyvä reeni se oli jokatapauksessa. Pari kertaa sain ottaa sekä Limpun että Fannyn kanssa, että sain oikein menemään, paria eri ohjaustyyliäkin kokeilin.
Lopuksi reenattiin Linuksen kanssa eri kulmia kepeille ja Severin kanssa kontakteja.
Niin ja kumallista on se, että Fanny ei nyt taas hakenu hyppyjä yhtään :O
Kepit oli aika hitaat, mutta hypyissä ei ongelmaa. Kummastuttaa kyllä, mutta pitää seurata tilannetta.


No mitäs muuta. Severi on tosiaan ollu meillä nyt pari päivää, vähän ollaan tokoiltu kaikkien kanssa, Limpun kanssa käyty juoksemassa ja kerran uimassa. Ja ainiin, Fanny meni ekaa kertaa elämässään itse vapaaehtoisesti uimaan. Yleensä se on tullu vaan sylissä veteen ja uinu sitte rantaan tai tyytyny kahlailemaan. Nyt empi hetken kahlaillen ja lähti sitte kepin perään pärskimään. Ja meni vielä monta kertaa ja näytii nauttivan. Kiva juttu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti