sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Arki alkaa

Vime ja tälläviikolla ollaan treenattu aika ahkerasti molempien poikien kanssa, mutta en nyt jaksa erikseen kaikista treeneistä kirjotella. Flip on tehny hyppytekniikkaa, keinua, paljon keppitreeniä ja tekniikasta lähinnä niistosokkaria ja leijeröintiä. Limppu taas juoksu aata, hyppytekniikkaa, sekä keppikulmia ja varsinkin jyrkkiä takanaleikkauksia kepeillä. Juoksu aa näyttää jo aika hyvältä. Vauhtia sais tulla lisää, mutta aika hyvin rytmittää jo alastuloa.

Loppiaisena lähettiin käymään Oulussa ja samalla kävästiin siellä myös epiksissä. Mölliradalla sai tykittää ihan kunnolla, mutta lopussa oli monta vaihtoehtoa, enkä oikein osannu rataantutustumisessa päättää, mikä olis Flipille paras. Koko episten päätarkotuksena oli testata, kuinka Flip toimii kisatilanteessa muualla kuin omassa tutussa hallissa. Vuoroa odotellessa se kävi pikkasen kierroksilla muiden koirien haukkuessa, mutta radalla keskitty vaan tekemiseen. Radalla oli yllättävän kiinni mussa ja videolta näkyy, kuinka pomppivaa toi meno on ja kuinka Flip vilasee vähän joka välissä mua. Voikohan toi johtua sitten tosta uudesta paikasta, jos oli kuitenkin vähän epävarmana? Ei nimittäin oikeestaan tee tota treeneissä. Lopussa tuli pikkasen kiire, kun jäin kattomaan kun Flip tykitti tosi kauas tolta vikalta putkelta. Hyvin korjas kuitenkin, eikä juossu hypyn ohi. Mutta saa nauraa, toi loppu on aika hirvee :DKisaavien rata tuntu Flipin kanssa aika kaoottiselta, mutta ei siinä oikeestaan ollu kuin kolme töktöks kohtaa. Ja se on tommosella ei hirmu helpolla radalla meille aika vähän. Ja toi keppikulma on just meille se kaikista vaikein. Että kovalla vauhdilla tullaan ja lähetän kepeille. Treeniä treeniä, ei kait siinä muu auta. Keinu oli positiivinen yllätys!

Linuksen radasta nyt ei paljoa kerrottavaa jääny. 2,5 kuukautta on edellisistä kisoista ja se kyllä näkyi. Taidettiin ainaki neljästi hyllyttää, haha :D A toimi, tosin se taiski sitten olla ainoa hyvä juttu koko radassa. No, ratatreeniä pitäs saada tehtyä ja katotaan sitte, jos helmikuussa pääsis jonkun startin virallisiin ottamaan.

Huomenna alkaa taas arki. Toisaalta tää lomailu on ollu tosi rentouttavaa, mut toisaalta ehkä ihan kiva taas saada kunnon viikkorytmi. Kohta kyllä alkaa hirmunen lukeminen kirjotuksiin, mutta en silti aatellu treeneistä, enkä hirveesti kisoistakaan tinkiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti