lauantai 1. lokakuuta 2011

Pientä treeniä

No nyt on kirjotukset tältä syksyltä ohi, onneksi! Ja olipa kiva nukkua tänään pitkään ja käydä sitte lepposa aamulenkki aurinkoisessa metässä :)

Keskiviikkona kävästiin epiksissä hallilla Linuksen kanssa. Tarkotus oli vaan keskittyä kontakteihin ja tarvittaessa ottaa uudestaan, jos tulee läpi. Ei tullut :) Rata oli oikein kiva, oli mm. putki-puomi erottelu ja pöytä. Puomin kontaktille osu kuulema kolmella tassulla, en vaatinu pysäytystä vaan halusin kisanomaisesti sen tehä. Aa myös ok. Nolla tehtiin ja jäi oikeen kiva fiilis!

Eilen Linus pääsi hierojalle. Selässä vähän jumia ja jotain pientä jossakin muuallaki, mutta paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Ohjeeksi vähän venyttelyä, niin eiköhän sitä olla sitte iskussa mm:missä ;)

Flipin kanssa ollaan tehty pihalla keppejä ja eri kulmista lähetyksiä putkiin. Lisäks tehtiin eilen vähän putkijarrutuksia, en muista ollaanko tehty ennen, mutta aika hyvin se ne tajuaa. Pujottelu tuntuu vaan jankkaavan aikalailla paikoillaan. Välillä menee oikein kaikki 12 keppiä ja välillä tuntuu ettei tajua yhtään mitä pitää tehä. Höh. Oon välillä kanssa tehny pelkästään kuudella kepillä ja välillä jopa vaan kahella vahvistanu erilaisia kulmia. Hiljaa hyvä tulee, vai miten se meni..

Vielä pitäs tässä muutaman päivän aikana Linusta trimmailla, vaatteita pestä ja pakata, ite käydä hierojalla, käydä tekemässä vikat hyvänmielen treenit ja vaikka mitä muuta. Alkuviikosta ennen matkaan lähtöä luvassa vielä viime hetken tunnelmia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti