maanantai 17. lokakuuta 2011

Reissussa jälleen

Lauantaina oltiin Lempäälässä pentutapaamisessa ja samalla treenattiin. Paikalla oli Flipin kaikki sisarukset, sekä iskä. Kiva oli nähdä kaikkia! Ite treenit meni ihan kivasti, rata ei ollu hirmu vaikea, mutta paria kohtaa jouduttiin vähän hinkkaamaan. Kepit nyt on vielä tosi kesken, sen sai taas huomata. Lisäks yhen jaakotus-persjättö kohan ajotuksessa oli ongelmia. Mutta tosi hienosti Flip kulki, vaikka treenipaikka oli sille ihan uus. Aalle tosin ei heti uskaltanu mennä. Muutamia hyviä treenivinkkejä saatiin, niitä siis pian kokeilemaan. Kivaa oli!
Käytiin lauantaina myös Himoksella lenkkeilemässä ja kameraakin ulkoilutin pitkästä aikaa.







Sunnuntaina siis kisattiin Jyväskylässä. Tuomarina oli Johanna Nyberg ja radat oli aikamoisia luukutusratoja. Sai juosta siis ihan tosissaan. Ainoo tavote näille kisoille oli tuplanolla, joka meiltä vielä ens kesän arvokisoihin puuttu. Ja tavotteeseen päästiin :) Vähän tuntu meno tahmeelta, mutta en jaksa siitä nyt oikeen stressata. Niin pitkä kisa/treeniputki tässä nyt ollu, että tauko tekee varmasti nyt tosi hyvää. Mutta siis tuplat saatiin ja sij. 2 ja 3.



Tää viikko otetaan ihan rennosti lomailun merkeissä. Toki Flip pääsee treenaamaan, mutta muuten on suunnitelmissa lähinnä vaan pitkiä lenkkejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti