maanantai 26. syyskuuta 2011

Kiirettä pitää

Pikapäivitys nyt vaan, kun koulukirjat tossa vieressä odottelee lukijaansa. Pe klo 15saa onneksi huokasta helpotuksesta ja elämä on sitte taas jotain muutaki kuin stressiä kirjotuksista ja lukemisesta. Mutta muutama päivä vielä..

Viime viikolla reenattiin kahesti.
Tiistaina Limpun reeneissä 19 esteen rata, ei mikään vaikee, mutta pari kohtaa jotka vähän mietitytti. Saatiin heti nollana läpi ja maajoukkueleirin kaaaarrattaa-meiningistä ei ollu tietoakaan. Jes! Tein vielä muutaman puomin niin, että heitin lelun puomin eteen, kun Linus oli juoksemassa puomia. Pysähty joka kerta, mutta jätti kontaktille vaan toisen takatassun :D Loppuun vielä vähän lisää käännöstreeniä, hyvin meni. Flip pääsi jotakin pientä kanssa tekemään.

Lauantaina hain Severin mukaan ja lähin kaikkien neljän kanssa treenaamaan. Teemana oli poispäinkääntö, aan jälkeinen elämä ja käännökset. Keskityin lähinnä Linuksen kanssa reenaamaan, mutta muutkin pääsi siinä sivussa tekemään. Linus ei periaatteessa osaa poispäinkääntöjä, mutta kun sen ottaa tarpeeksi tiukasti haltuun, niin kyllä se ne tekee. Oli vaan pakko niitäkin nyt koittaa, jos tulee MM:missä sellanen kohta, että aan jälkeen pitäs keritä jonnekin takaakiertoon. Mä kun joudun jäämään sen aan kontaktin varmistamaan. Aat oli nyt tosi hyviä ja samoin käännökset. Pitää vaan muistaa vekata ja suhista tarpeeksi :)
Flip kävi ihan kierroksilla. Juoksi puomin ihan super lujaa ja muutenki tuntu että olin jäljessä ja myöhässä kokoajan. Se lukee rataa jo aikasta hyvin, joten pitäs vaan luottaa enemmän siihen. Ja käännökset on sillä jotain ihan superia! Sillon kun oon ajoissa kääntämässä :D Kaukaa se ei vielä oikeen käänny. Tein myös aata ja huhhuh kun se menee sen lujaa ja ihan ilman järkeä. Täytynee vielä vähän rajottaa ja ottaa hihnassa sitä, meinaan lensi sieltä sen näkösesti kerran yli.
Fanny ja Severi teki jotain pientä.

Tällä viikolla Linuksella tiedossa epikset, mutta muuten saa levätä treeneistä ja perjantaina pääsee vielä hierojalle. Sitte oliski enää yhet reenit ja eikun matkaan!
Niin ja Flip sai tänään rokotukset ja samalla kävästiin pitkästäaikaa vähän kaupungilla sen kanssa kävelemässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti