sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Hosumista ja yllättävää irtoamista

Tällä viikolla ollaan käyty kahesti hallilla Flipin kanssa. Tehty aika perusjuttuja, etenemistä ja irtoamista pääasiassa. Ja hitsit, sehän irtoaa! Torstain treeneissä oli kunnon alkusuora ja mä vaan takaa huutelin, että mene mene ja Flip tykitti täysiä, eikä kyselly ollenkaan. Hieno poika :)
Puomi alkaa olla aika hyvä, joten uskalsin ottaa pitkästäaikaa keinua. Jossainvaiheessahan Flipillä oli vähän keinukammoa ja siksi aattelinki eka vahvistaa puomia, koska selkeesti vaikutti ettei se erottanu niitä vielä kunnolla toisistaan. Tehtiin sitä tyynyn kanssa ilman mitään muita apuja. Ekalla tykitti ihan päähän ja tyssäs sitte täysiä. Tästä ehkä vähän säikähti, eikä tullu seuraavilla kerroilla enää niin lujaa, mutta ihan hyvin kuitenki. Keinukammo näyttäs nyt siis olevan kuitenkin voitettu :)
Keppejä ollaan tehty hallitreenien lisäksi myös kotona. Oon nyt vahvistanu niitä lähinnä kuudella kepillä, että saadaan paljon onnistumisia. Ja aika hyvin menee, kulmiakin hakee jo jonkinverran. Ongelmana on vaan vielä se, että kierrokset alkaa treenin edetessä nousta niin, ettei malta keskittyä ollenkaan pujottelemaan, vaan hosuu. Lisäks hosuminen on tällä viikolla näkyny taas hyppyjen ohi kaahottamisena, on se vaan aikamoinen höyrypää välillä! No ehkä sitä malttiakin tulee vielä joskus Flipillekin..

Paljon ollaan tällä viikolla lenkkeilty ja Levilläkin käytiin tuntureita kiipeämässä :) Harmi vaan että huomenna alkaa jo arki, olis voinu tätä lomailua jatkaa hyvin vielä toisenkin viikon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti