sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Hus pois paniikit päästäni!

Ensinnäkin kovasti kiitoksia kaikille tsempityksestä tuon kontakijutun kanssa! Maanantai pidettiin kisojen jälkeen taukoa ja mietintäaikaa ja tiistaina suunnattiin reenaamaan. Reeneissä oli ihan mukava jonkun ruotsalaistuomarin rata, jossa pääsi mm. leijeröimään keinun. Reenit myös videoitiin ja arvioitiin sitten heti suorituksen jälkeen. A oli joka kerta hyvä! Puomia miettiessäni ja muutamien agikavereiden kanssa juteltuani tulin siihen tulokseen, että vahvistetaan nyt sitä pysäytyskontaktia. Linushan osaa sen periaatteessa, mutta ite oon siinä lipsunu, enkä oo sitä siltä nyt vähäänaikaa vaatinu. Mutta koska vaikuttaa siltä, ettei se tarkalleen tiedä, mitä siltä vaaditaan ja sen seurauksena joko hyppää tai ei, miten millonkin, niin päädyin tähän ratkasuun. Ja se näyttää ainakin nyt toimivan ihan kivasti. Joten paniikki on vähän helpottanu, kun ainakin on selvät sävelet reeneihin näiden muutaman vikan viikon aikana ennen MM:miä :)

Torstaina oli sekä vetotreenit, että Flipin reenit. Flipin reeneissä tehtiin muutamaa vauhtipätkää, jossa myös puomi. Puomista tuli muutamaan kertaan ohi, samoin yhestä hypystä juoksi ohi ja lähti mun liikkeen perään. Se on kyllä vaan niiiiin herkkä mun ohjaukselle. Tein ratapätkässä myös yhen niistosokkarin, se toimi kyllä hyvin! Lisäks tehtiin keinua erikseen. Linuksen kanssa otin lopuks muutaman puomin, ei ongelmia.

Lauantaina lähin flunssasesta olosta huolimatta treenaamaan. Tehtiin samanlaista pientä pyöritystä sekä Linuksen, että Flipin kanssa. Linus tuli kerran puomilta ilman lupaa, muuten hyvin. Yhtä käännöstä en saanu nätiks oikein mitenkään, tuo näkyy paristi videollakin. Flipin puomiin pitäs saada lisää vauhtia, mutta toki se varmaan tässä ajan myötä ja varmuuden lisäännyttyä tulee. Tein myös ekaa kertaa pari aata hihnassa. Flip on kyllä niin hauska, kun kääntyy hypyiltä niin pienesti kuin ikinä pystyy. Näkee oikein kuinka yrittää tosi kovasti ja aina täysillä :)
Tässä pientä koostetta eilisistä reeneistä:Flipin kanssa tänään pikkureenit pihalla. Erilaisia putkikulmia ja keppejä. Kepit vaatii vielä hiiirveesti töitä, mutta vaikeetki putkikulmat alkaa jo sujua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti