maanantai 19. syyskuuta 2011

Joka päivä reenipäivä

Tai ainakin melkein. Mutta ihan ensin, Flip Flipsukka täytti perjantaina jo kokonaisen vuoden! Onnea vielä rakas pieni hulivili ja onnittelut vielä myös kaikille sisaruksille, Sirille, Hunnille ja Dinalle! Tässä pieni 1v-video Flipperistä :)Ja sitten niihin reeneihin. Maanantaina Flip reenasi lähinnä noita videolla näkyviä pätkiä. Linus teki vaan muutaman puomin ja pöydän.
Tiistaina Limpun reeneissä, jossa oli pari ratapätkää, joissa molemmissa kohtia MM-tuomareiden radoista. Kepit meni tosi hyvin itsenäisesti, vaikka leijeröin puominkin. Muutenkin tais mennä ihan kivasti. Ke oli ainoa päivä kun ei taidettu tehdä yhtään mitään treeniä.

Torstaina Flipin reeneissä muutamaa pätkää, jossa pientä pyöritystä. Pitäs alkaa oikeesti tehä hyppytekniikkaa, ei nimittäin käänny ollenkaan niin hyvin rimojen kanssa, kuin mitä niitä ilman.

Perjantaina lähettiin aamusta aikasin junalla Linuksen kanssa kohti Turkua ja maajoukkueleiriä. Perjantaina oli ohjelmassa pienet treenit kartanolla, jossa olimme myös yötä. Lähinnä vahvistettiin pöytää, eipä siinä mitään ongelmia ollu. Lauantaina parin tunnin reenit, jossa koosterata Graberin radoista. Kääntyminen tuotti yllättävän paljon vaikeuksia. Niistoilla sain parhaiten kääntymään, mutta nekään ei aina toiminu. Kontaktit oli ihan ok, kerran otin puomin uudestaan. Lisäks kellotettiin paria paikkaa ja kokeiltiin eri vaihtoehtoja.
Sunnuntaina meillä oli jo kaheltatoista lähtö junaan, joten tein aamulla vain pienet treenit, jotka meni muuten ok, mutta okserilta kääntyminen tuotti mulle vähän rytmitys vaikeuksia. Treenien jälkeen kävin kunnon jäähkälenkin ja sitte Linus pääsi vielä hierontaan. Vasen puoli oli vähän jäykempi ja muuten oli muutama vähäsen kiree paikka, mutta aika hyvässä kunnossa se oli kuitenkin. Ainaki paljon paremmassa, kuin PM-kisoissa. Niin ja tehtiinhän me paljon muutakin leirillä kun vain reenattiin, mutta eipä niistä nyt ehkä enempää. Paitsi että lihakset on kyllä PIKKASEN jumissa nyt ;)

Tänään on ollu aika väsypäivä, leiri oli kuitenki fyysisesti tosi rankka ja tulihan sitä matkustettuaki reilut 20h kolmen päivän aikana. Mutta oli kyllä tosi hieno leiri ja kiva oli tutustua maajoukkuekavereihin paremmin. Eipä oo enää kuin pari viikkoa ja sitte mennään ;)
Nyt on tarkka treenisuunnitelma ja aikataulu tehty, eipä tässä näyttäisi enää kovin montaa treeniä olevan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti