lauantai 2. heinäkuuta 2011

Vielä kerran, Fanny?

Tää viikko on menny aika pitkälti auringosta enemmän tai vähemmän nauttien. Tiettyyn pisteeseen asti lämmin keli on musta ihan jees, mutta nyt on ollu kyllä vähän liian lämmintä jo. Koirat on päässy joka päivä vähintään kerran uimaan ja kyllä ne onki nauttineet siitä :)

Linus ei oo linkannu tällä viikolla ollenkaan! Nyt en oo enää pitäny sitä varsinaisesti levossa, tosin ei se vieläkään kaikilla lenkeillä oo mukana. Mutta on loikkinu täysillä veteen ja uinu tosi pitkiäki aikoja, sekä riehunu jonkinverran. Nyt näyttää siis karsintojen ja EO-reissun suhteen ihan hyvältä :) Agitaukoa pidetään kuitenkin vielä reilu viikko varmuudenvuoksi.

Fannyn ilmottaminen karsintoihin on mua tässä nyt mietityttäny, halvempi ilmottautuminen loppuis maanantaina. Mutta todennäkösesti päädyn nyt kuitenkin ilmottamaan myös Fannyn. Mitä todennäkösimmin viimeistä kertaa (Mä taisin sanoa niin viime vuonnakin..)

Flip on ainoa, joka on tällä viikolla varsinaisesti reenannutkin jotain. Torstaina oli tosi kuuma päivä ja eskariryhmän reeneissä tehtiin yksittäisinä pelkästään keinua ja rengasta. Keinu paranee kokoajan. Rengasta saatiin aikamoinen harppaus eteenpäin. Tähän asti mun on pitäny "saattaa" Flip renkaan linjalle, jottei mee välistä. Nyt tehtiin namikupin kanssa ja johan alko idea menemään perille! Oli hauskan näköstä, kun välillä oli juoksemassa välistä, mutta teki äkkijarrutuksen ja käänty takasin ilmeellä "ainiin, eihän tuosta saanu mennäkään", hih!
Pihalla ollaan lisäks tehty keppejä ja ohjauskuvioista poispäinkäännöstä ja pakkovalssia. Poispäinkäännöksessä nappaa välillä käteen kiinni, jos en tarpeeks selkeesti näytä, mihin ollaan menossa. Pakkovalssit alkaa nyt oikeesti jo sujua ihan kivasti.

Tässä muutama kuva tiistaiselta mökkireissulta. Menossa mukana myös Severi-kaveri :) Severi ja Flip on kyllä niin parhaita juoksukavereita, että!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti